logo
Danmarks UFO Forening 
Forside > Artikler > Sløring/afsløring

Sløring/afsløring

To nye afsløringer er dukket op fra en samling på 1.200 sider fra et arkiv kopieret af MUFON's Project Pandora. Materialet stammer fra afdøde Roy Craigs arkiv. Han var kemiker og en af nøglepersonerne i University of Colorados ufo-undersøgelsesprojekt.
Det uruguayanske flyvevåben (FAU) har offentliggjort sit ufo-arkiv og givet den landsdækkende avis El Pais adgang til arkivet med øjenvidneberetninger.
 
Beretninger om mennesker, der har været i seksuel nærkontakt med aliens eller har været bortført i kortere eller længere tid af små, ondskabsfulde væsner fra det ydre rum, har de seneste 25 år været et populært og tilbagevendende indslag på amerikanske ufo-konferencer. Fremtrædende „forskere“ som Budd Hopkins og David M. Jacobs har igennem mange år scoret honorarer på at gengive en uendelig række af hårrejsende bortførelseshistorier bragt til veje via regressions-hypnose.
En ufofeber sætter ind.
Det begyndte så småt i weekenden den 25.-26. november 1989 da belgiske indbyggere blev skræmt af en lysende og roterende skive, som befandt sig på himlen over deres hjem. Fænomenet viste sig senere at være skabt af et laserlys-show på taget af et diskotek i Halen, der ligger i Limbourg-området. Diskotekets ejer havde forsøgt at tiltrække områdets unge ved at lade laserlys oplyse de lavthængende skyer.
 
Ufomyten blev født, da Den Kolde Krig tog form efter afslutningen af Anden Verdenskrig. Denne udvikling er veldokumenteret og grundigt beskrevet, bl.a. i SUFOI's bogudgivelse UFO'er - Myter og viden. Kan vi så stadig lære noget nyt om ufomytens første år? Har vi ikke snart vendt alle sten og belyst emnet fra alle mulige vinkler? Nej, ikke hvis man skal tro James Carrion.
Hvis USA skulle fortælle, hvad landet ved om udenlandske ufo-rapporter, ville det skade egen spionvirksomhed samt forholdet til fremmede magter. Det fremgår af et tidligere hemmeligstemplet dokument, som nu er offentligjort.
Fjerner fremmede væsner organer fra kvæg for at skabe en slags biologiske hybrider? Eller er der en mere jordnær forklaring? Måske - og den er rigtig grum!
 
„Hvad sker der, når historiebøgerne er forkerte? USA's regering ønsker ikke, at du sætter spørgsmålstegn ved deres version af historien fortalt i mere end et århundrede. Men nogle gange udfordrer fakta i deklassificerede dokumenter det, du troede, du vidste.“
Da detaljerne om disse hændelser nu er offentliggjort, er det muligt for civile forskere at studere den officielle korrespondance og ulykkesrapporter, interview med vidner - både civile og regeringsembedsmænd - besøge nedstyrtningsstederne og søge efter vragrester.
Hemmeligholdt rapport fra Det britiske Forsvarsministerium konkluderer blandt andet, at intelligent liv fra fremmede verdener ikke besøger os i deres rumskibe.
Jorden har siden 1897 jævnligt haft besøg af ikke-jordisk teknologi! Som bevis for dette gennemgår en ny bog 74 ufo-nedstyrtningstilfælde og bakker dem op med en lang række usædvanlige dokumenter, flere af dem fra USA's Nationalarkiv.
 
... Jeg er faldet i unåde hos MUFON ved at sige, at de er faret vild. Deres motto er den videnskabelige udforskning af ufoer, men man skal lede længe for at finde noget, som er videnskabeligt i denne organisation ...
Det er jo så moderne at søge „sandheden“, hvor man så end måtte søge og evt. finde den. Det sker ofte, at der kommer breve og mails, læserbreve i aviser m.v. med kommentarer til UFO-Nyt og SUFOI om de ting, vi skriver om og står for.
Det er tidligt op denne onsdag morgen og med færgen lidt senere. Når man bor på Lolland og er blevet specielt indbudt til at besøge et af Danmarks vigtige militære centre, som så ligger i Midtjylland, er det med at komme i omdrejninger fra morgenstunden.
Da den kolde krig sluttede, måtte CIA ændre stil. Nu var det slut med tavshed og hemmelighedskræmmeri, så organisationens ledere dukkede op i talkshows i både radio og tv.
På Internettet finder man i tusindvis af hjemmesider om ufoer. Det meste er ganske overflødigt og værdiløst, men der er så sandelig også godbidder imellem.
Indtil i dag har adgangen til det amerikanske flyvevåbens ufo-arkiv været en fornøjelse for de få udvalgte.
Nu har du mulighed for at læse de mange ufo-dokumenter, som FBI, CIA, NSA med flere har frigivet i henhold til loven om offentlighed i forvaltningen.
...Verden står over for en afsløring af historiske dimensioner, hvis uddrag af hemmelige NASA-transmissioner er ægte.
NASA har måttet dementere ufo-fotos, som angiveligt skulle være taget af rumsonden SOHO.
Retur til artiklens begyndelse 
© Skandinavisk UFO Information - SUFOI • Eilekiersvej 14, 4100 Ringsted