logo
Danmarks UFO Forening 
Forside > Sådan kan du hjælpe > Sådan kan du hjælpe

Sådan kan du hjælpe

Skandinavisk UFO Information modtager af og til henvendelser fra ufointeresserede, der ønsker at arbejde for foreningen eller spørger, hvordan de kan hjælpe.

Alt arbejde i foreningen er frivilligt og ulønnet, så vi kan ikke tilbyde løn, praktikplads eller lignende, men du kan sagtens hjælpe os på andre måder:

  1. Tror du, at nogle af dine venner er interesseret i at læse UFO-Mail, så send dem en mail med et link til det sidste nye UFO-Mail.
  2. Tip os gerne, hvis du ser en interessant artikel om ufomyten på nettet.
  3. Besøg vores webbutik og se, om der skulle være et interessant materiale, som du vil købe, fx foreningens nyeste udgivelse Danske X-filer - Forhistorien (2022). Det kan også være en gave til en ven.
  4. Du kan hjælpe os økonomisk med et støttebeløb og dermed blive medlem af støttekredsen. Som medlem af SUFOI's Støttekreds har du ingen forpligtelser over for foreningen. Medlemmer af SUFOI's Støttekreds får tilsendt SUFOI's Årsrapport. Støttebeløbet gælder for ét år og kan bl.a. indbetales via netbank Regnr.: 1551 Kontonr: 9117725 eller PayPal på konto SUFOI.donor@gmail.com. Læs mere om SUFOI's Støttekreds.
  5. Er du god til at søge kritisk og analyserende på nettet, eller har du særlig viden inden for fx billedanalyse eller astronomi og i øvrigt tilslutter dig SUFOI's tilgang til ufomyten, kan du skrive til Skandinavisk UFO Information - SUFOI og fortælle om dig selv. Måske kan du hjælpe os med at analysere videofilm eller efterforske ufosager, som har været behandlet i pressen, eller noget helt tredje.

Uanset, hvordan du hjælper SUFOI, bidrager det til, at vi sammen kan opfylde foreningens vision.

Retur til artiklens begyndelse 
© Skandinavisk UFO Information - SUFOI • Eilekiersvej 14, 4100 Ringsted