logo
Danmarks UFO Forening 
Forside > Artikler >Myter og mysterier

Myter og mysterier

Har du behov for at følge med i, hvad alverdens nyhedsmedier dagligt formidler af vanvittige historier? Så kan du ikke undvære Doubtfull News. Du bestemmer selv, om du vil have nyhederne, så snart de er lagt på sitet, eller om det passer dig bedre at få mailet dem samlet én gang dagligt. Du kan også downloade ugens bedste historier i en mp3-fil og høre dem.
Når det religiøse behov kammer over, er det ofte en sekt eller en kult, der leverer svaret på tilværelsens gåder. Her ophøjes bizarre idéer til urokkelige sandheder og fører somme tider til ekstreme handlinger.
Den 28. oktober 1943 kl. 17.15 blev de store elektromagnetiske generatorer tændt på den amerikanske destroyer USS Eldridge i flådehavnen i Philadelphia. En grøn tåge lagde sig omkring skibet. Kort efter forsvandt tågen - og Eldridge begyndte også at forsvinde!
De fleste har hørt om den påståede ufo-nedstyrtning i Roswell, New Mexico, i 1947. Men mange ved ikke, at noget tilsvarende åbenbart fandt sted i England mange år senere.
Verden rummer stadig mange mysterier. Læs blot disse klip fra den virkelige verden...
Mølmanden har en lang og broget historie.
Var det et nyt dyr eller et fra fortiden? Eller måske en alien, der ikke var kommet med sit rumskib retur?
Myten om ufonedstyrtningen ved Roswell er ved at være en af den moderne ufo-æras mest sejlivede myter. Bedst som man regnede med, at nu var den berygtede nedstyrtning manet godt og grundigt i jorden, rejser den sig igen og stormer frem med fornyet kraft.
Notitser fra forskellige nyhedsmedier
Lærere og præster har ofte advaret mod at lade børn lege „ånden i glasset“. Legen kan påkalde dæmoniske kræfter og føre til evig forbandelse, siger de.
Joe Nickell er forhenværende leder af et detektivbureau m.m., ph.d. i engelsk og nuværende Senior Research Fellow hos »Committee for the Scientific Investigation of Claims of the Paranormal« (CSICOP) - den amerikanske organisation, der tager al mystik og overtro ved vingebenet.
Retur til artiklens begyndelse 
© Skandinavisk UFO Information - SUFOI • Postboks 95 • 6200 Aabenraa