logo
Danmarks UFO Forening 
Forside > Om ufo.dk

Om ufo.dk

Dette site tilhører foreningen Skandinavisk UFO Information (SUFOI).
Print og fotokopier af indhold fra ufo.dk er belagt med Copydan-vederlag.

Indholdet på ufo.dk må ikke elektronisk kopieres eller indekseres uden skriftlig tilladelse fra SUFOI.

Det er vores hensigt med ufo.dk at kunne formidle velunderbygget viden om ufomyten samt viden om fænomener, der kan skabe ufooplevelser.

Du kan altid holde dig opdateret om, hvad der sker på ufo-området både i Danmark og i udlandet ved at tilmelde dig vores gratis nyhedsbrev UFO-Mail.

Hvis du selv har set noget uforklarligt på himlen eller blot vil læse om, hvad andre har oplevet, kan du klikke ind på Observationer. I menupunktet Himlens fænomener får du viden om de mange naturlige fænomener, som kan se mystiske ud.

Derudover finder du på ufo.dk masser af gratis læsestof i både Artikelarkiv og Onlinebøger og mulighed for at købe materialer om ufomyten og beslægtede emner i vores Butik.

Bemærk, at vores onlinebøger (www.sufoi.dk/e-boger/e-boger.php) alene er til privat brug. Du er velkommen til at downloade og printe et privat eksemplar, men bøgerne må ikke videredistribueres. Nogle af bøgerne er skrevet for mere end 30 år siden og kan indeholde synspunkter og konklusioner, som tiden er løbet fra, men kan have historisk og researchmæssig interesse.

Listen over links rummer sites, som er udvalgt for at gøre informationssøgningen mere kvalitativ, så du ikke spilder tid på det mest useriøse og amatøragtige. Adskillige af hjemmesiderne er nævnt for at vise mangfoldigheden - ikke fordi SUFOI nødvendigvis deler de meninger og tanker, som måtte blive offentliggjort på dem.

Henvendelser vedr. indholdet på ufo.dk bedes rettet til Skandinavisk UFO Information - SUFOI.
Henvendelser vedr. teknik og opbygning bedes rettet til Webmaster.

Retur til artiklens begyndelse 
© Skandinavisk UFO Information - SUFOI • Eilekiersvej 14, 4100 Ringsted