logo
Danmarks UFO Forening 
Forside > Artikler > Konspirationsteorier

Konspirationsteorier

Står Disney bag massemord på lemminger? Blev Tordenskjold henrettet? Er ex-præsident Clinton morder? Hvad er smølfernes hemmelighed? Ny bog om konspirationsteoriernes farverige univers.
- et 60 år gammelt Cover-Up eller?
 
Den gamle svindelsag fra B.T. 8. juli 1959 gravet frem i dansk YouTube-produktion.
Man skulle ellers tro, at svindelsagen fra 1959 med tallerkenfotos på forsiden af B.T. var lagt effektivt i graven, men der findes stadig folk, der lever og ånder for, at myndigheder naturligvis skjuler sandheden om ufoer for offentligheden incl. os andre naive tosser.
Få timer efter at USA blev ramt af landets hidtil værste terrorangreb den 11. september, kunne man på internettet se de første billeder af mystiske objekter omkring New Yorks World Trade Center.
Tre ud af fire mennesker mener, at der er hold i rygterne om en sammensværgelse bag snigmordet på John F. Kennedy i 1963. Og én ud af tre tror på konspirationsteorierne om, at det ikke var al-Qaida, der stod bag angrebet på World Trade Center i 2001.
Der er knyttet mange sagn, myter og mysterier til vores gode, gamle Måne. Senest mandag den 10. september kunne man i DR1's nyhedsmagasin »19 direkte« igen høre om en af de mere kontroversielle ideer.
I årtier har der cirkuleret rygter om formodede „nazistiske flyvende tallerkner“ angiveligt udviklet under Anden Verdenskrig, men dog for sent til at vende krigslykken.
 
Conspiracies Declassified er en samling af de vildeste sammensværgelser, der nogensinde har eksisteret - fra tankekontroleksperimenter til øglemennesker.

Denne bog analyserer dem alle, giver baggrundsviden, afslører sandheder og forklarer, hvorfor teorierne ikke er blevet en del af vores historiepensum i skolen.
„Sandheden er derude“ er mantraet i tv-serien X-Files, og millioner af fans, som bliver godt underholdt (og påvirket) af seriens konspiratoriske univers.
Retur til artiklens begyndelse 
© Skandinavisk UFO Information - SUFOI • Eilekiersvej 14, 4100 Ringsted