logo
Danmarks UFO Forening 
Forside > Artikler > Konspirationsteorier

Konspirationsteorier

Står Disney bag massemord på lemminger? Blev Tordenskjold henrettet? Er ex-præsident Clinton morder? Hvad er smølfernes hemmelighed? Ny bog om konspirationsteoriernes farverige univers.
Få timer efter at USA blev ramt af landets hidtil værste terrorangreb den 11. september, kunne man på internettet se de første billeder af mystiske objekter omkring New Yorks World Trade Center.
Tre ud af fire mennesker mener, at der er hold i rygterne om en sammensværgelse bag snigmordet på John F. Kennedy i 1963. Og én ud af tre tror på konspirationsteorierne om, at det ikke var al-Qaida, der stod bag angrebet på World Trade Center i 2001.
Der er knyttet mange sagn, myter og mysterier til vores gode, gamle Måne. Senest mandag den 10. september kunne man i DR1's nyhedsmagasin »19 direkte« igen høre om en af de mere kontroversielle ideer.
I årtier har der cirkuleret rygter om formodede „nazistiske flyvende tallerkner“ angiveligt udviklet under Anden Verdenskrig, men dog for sent til at vende krigslykken.
„Sandheden er derude“ er mantraet i tv-serien X-Files, og millioner af fans, som bliver godt underholdt (og påvirket) af seriens konspiratoriske univers.
Retur til artiklens begyndelse 
© Skandinavisk UFO Information - SUFOI • Eilekiersvej 14, 4100 Ringsted