logo
Danmarks UFO Forening 
Forside > UFO-Mail > UFO-Mail 2018 > UFO-Mail nr. 254

UFO-Mail nr. 254
17. januar 2018


SUFOI Årsrapport 2018

 

SUFOI Årsrapport 2018 er på vej med posten til SUFOI's æresmedlemmer og til medlemmerne af SUFOI's Støttekreds.

Alle, der i det forgangne år har støttet foreningens arbejde med mindst kr. 250, får tilsendt en printudgave af SUFOI Årsrapport 2018.

SUFOI Årsrapport 2018 er på 27 illustrerede sider og indeholder et lille udpluk af det indhold, som er blevet bragt i 22 udgaver af vores gratis UFO-Mail i 2017.

Du kan læse SUFOI Årsrapport 2018 og tidligere årsrapporter her.

Hvis du mener, at SUFOI's arbejde med at udforske ufomyten er værd at støtte, kan du blive medlem af SUFOI's Støttekreds ved at indbetale minimum kr. 250. Dit bidrag gør det muligt for os at drive ufo.dk, undersøge ufooplevelser og varetage vores omfattende oplysningsarbejde.

Som medlem af SUFOI's Støttekreds har du ingen forpligtelser over for foreningen. Støttebeløbet gælder for hele 2018.

Et støttebeløb på minimum kr. 250 giver dig:

  • gratis boggave
  • SUFOI Årsrapport 2019 portofrit tilsendt i januar 2019.

Nederst i denne UFO-Mail ser du, hvordan du støtter foreningens arbejde økonomisk.Radio24syv sætter fokus på „UFO'er - Myter og viden“

 
AK24syv er et både debatskabende og konfliktsøgende program, der tager kulturen på sengen og gør den interessant, levende og vedkommende.

I anledningen af SUFOI's runde fødselsdag den 17. december 2017 udgav vi bogen UFO'er - Myter og Viden, der samler op på foreningens 60 års udforskning af ufomyten.

Den 3. januar 2018 satte radiovært Mads Østergaard og SUFOI's formand, Kim Møller Hansen, i udsendelsen AK24syv fokus på ufomyten og SUFOI's historie.

Interviewet i AK24syv varer i alt 28 minutter og er en særudgave af radioens serie „Nyt fra forenings-Danmark“, hvor der spørges ind til, hvad de mange foreninger i Danmark går og laver.

Indslaget om SUFOI og UFO'er - Myter og viden ligger i tidsrummet 00:16:30-00:44:50. Podcasten kan høres her.Nyt på ufo.dk

På ufo.dk er menupunktet „Himlens fænomener mv“ netop blevet udvidet. Nu kan du også få viden om, hvordan kondensstriber fra fly og forskellige typer reflekser kan identificeres. De flotte fotos og tilhørende forklarende tekst er udarbejdet af SUFOI's fotoekspert, Ole Henningsen. Menupunktet udbygges løbende.

Dette usædvanlige foto er taget over National Weather Service's Baltimore/Washington Weather Forecast Office i Sterling, Virginia, den 12. november 2015 kl. 13:57:13. Kondensstriben fra et fly kaster en lang skygge på skyerne og nedenunder til venstre ses en lysrefleks skabt af det kraftige sollys.Læs ufo-beretninger på www.ufo.dk

Seneste indberetninger til SUFOI om ufo-oplevelser kan ses på www.ufo.dk under Observationer. 

Bliv medlem af SUFOI's Støttekreds
i 2019

- og vælg en bog

Foreningen Skandinavisk UFO Information drives af frivillig og ulønnet arbejdskraft. Vores primære opgave er at give offentligheden seriøs information om ufomyten gennem ufo.dk og sekundært at registrere observationer af usædvanlige himmelfænomener. Du kan læse om SUFOI's formål og vision her.

Du kan med et økonomisk bidrag på kr. 250 - og naturligvis gerne mere - gøre det muligt for os fortsat at drive ufo.dk og foretage undersøgelser af ufooplevelser.

Vi håber, at rigtig mange vil fortsætte med at bakke op om vores arbejde ved at blive medlem af støttekredsen.

Betaling foregår via netbank til konto 3113-9117725. Brug venligst kortkode 01 og anfør navn, adresse og bestillingsnummeret (fx B-033) på den ønskede, gratis titel.

Som medlem af SUFOI's Støttekreds har du ingen forpligtelser over for foreningen. Støttebeløbet gælder for et år.


Vælg 1 af disse 4 titler:
 

 
Ildkugler over Danmark
Værdi: Kr. 159,-
Bestillingsnr.: B-088
 
 
 
UFO'er - Myter og viden
Værdi: Kr. 149,-
Bestillingsnr.: B-087
 

 
Mysteriet om UFO'er
Værdi: Kr. 54,-
Bestillingsnr.: B-033

 
Firestorm
Værdi: Kr. 89,-
Bestillingsnr.: B-054
 UFO-Mail udgives af Skandinavisk UFO Information.

© SUFOI 2018. Nyhedsmedierne kan, i henhold til ophavsretsloven og med tydelig kildeangivelse, bringe citater fra signerede artikler. Artikler må kun bringes i deres hele udstrækning efter skriftlig aftale med Skandinavisk UFO Information - SUFOI. Print og fotokopier af indhold fra UFO-Mail er belagt med Copydan-vederlag.

 
 
Retur til artiklens begyndelse 
© Skandinavisk UFO Information - SUFOI • Eilekiersvej 14, 4100 Ringsted