logo
Danmarks UFO Forening 

Beretninger

Observatørerne fortæller:

9600 Års - 9. november 2017
På vej fra Aalestrup til Aalborg. Kører på hovedvej A13 mod nord, og hvor A13 gennemskærer den lille skov, Skatskov, observerer jeg tilfældig en række lys over træerne.
Tror i første omgang, at det er et fly, som er meget meget langt nede, men lysene står stille, og der er ingen røde flashlight.
Pludselig bevæger lysene sig ganske langsomt hen over træerne og over bilen på vej mod vest. Der var måske 6 eller 8 lys, placeret på lige linje gående nord - syd, og et pulserende orange lys længere til venstre. Placeringen og afstanden mellem rækken af lys og så det pulserende orange lys er lige som en trekant.
Der kørte en bil bag mig, så jeg kunne ikke lige bremse op.., men fik mig taget sammen til at rulle vinduet ned for at høre evt. lyde. Der var ingen lyd, kun dækstøj fra bilen, og da jeg kiggede til venstre, mod vest, for at se, hvor det forsvandt hen, var der ingen lys overhovedet, selv om der var lidt træer, som kunne skygge for udsynet.
Har ingen ide om hvor stort det var, men jeg vil tro at det var max. 100 meter over vejen. Jeg skal lige sige at lysene var ikke kraftige, men nærmest mat gule.


5700 Svendborg - 6. januar 2018
Et enligt objekt bevæger sig lydløst ind over Svendborg centrum i en højde, der er svær at observere - objektet er lidt ligesom gennemsigtigt - sløret mat orangehvidt - det flyver efter min vurdering meget hurtigt. Størrelsen er umulig at vurdere.
Det er tredje gang inden for 2 år, at jeg observerer disse lydløse men mælkeagtigt lysende „vatbobler“ på nattehimlen, og alle er observeret før midnat. Første gang var der 2 stk. Anden gang 3 stk., og i aften var den alene.
Jeg synes at de flyver for hurtigt og stabilt til at være droner.


3200 Helsinge - 12. januar 2018
5 gange så stort som et fly cirka. Grønt lys omringet som en trekant, der til tider blev rød.
Mærkelig hurtig bevægelse frem og tilbage, som om den var tæt på, men der var ca. 20 lys, som gjorde, det lignede en trekant, og man kunne se de lys var meget små.
Til tider lignede det en cirkel, og det var så underligt. Da jeg kommer ud igen, er den langt væk, størrelse er blevet mindrere, men det bevægede sig stadig fra venstre til højre, og omvendt. Virkelig spøjst fænomen, og min mor var også 100% på, at det ikke var et fly, og undrede sig over bevægelsen.


2860 Søborg - 18. januar 2018
Min kone og jeg var ved at sætte os ind i bilen, da jeg bemærkede et kraftigt lys på himlen i retning mod Gentofte. Det bevægede sig ret langsomt over et stykke skyfrit himmel, indtil det var omkring stik øst for os, hvor det syntes at forsvinde ind i skyerne.
Lyset virkede større end en flyprojektør, men ikke blændende, og virkede stabilt rødgult/orange uden at pulsere. Da der ikke var andet at sammenligne på himlen (der var ingen stjerner synlige), og jeg ikke kender højden på skydækket, er det svært at angive en præcis størrelse. Umiddelbart virkede det ikke som om, der var en fast genstand bag lyset.
Vejret var overskyet, men sigtbarheden ellers god. Vi bedømmer hullet i skydækket til at gå fra det nordlige Gentofte/Jægersborg til en smule syd for Hellerup.


4300 Holbæk - 28. januar 2018
I dag den 28.1.18.kl 18.05 fik jeg øje på et rød tallerkenformet objekt, som fløj rigmlig hurtigt. Jeg var ude at handle og fik købt nogen ting.
Da jeg kom hjem, skulle nogen af tingene sættes ud på balkonen. Efter jeg har sat tingende, løftede jeg mit hoved op og så det røde objekt, som jeg ikke aner, hvad det kan være.
Jeg holdt øje med det. Og så pludselig fløj det rimgligt hurtigt skrot op mod himmlen, stoppede nogen gange og fløj med sammen hastighed igen. Kunne ikke fange det på kammera... forsvandt lydløst.......


5900 Rudkøbing - 28. januar 2018
Kiggede ud af vinduet, da jeg så et meget skarpt hvidt lys, rundt. Det stod der et stykke tid. Da der kom en storlastbil kørende, forsvandt det. Der var ingen stjerner på himlen, da det var overskyet. Hvad var det, har før obsv. lign.


4300 Holbæk - 30. januar 2018
Min niece og jeg kører hjemaf på Holbækmotorvejen i Vestgående retning, mellem afkørslen Gevninge og Kalundborg.
Pludselig opdager min niece et flyvende objekt med en stor sort røghale efter sig. Det ligner ikke røg fra en almindelig flyver, da det her er meget mere kraftigt, og så er det, som om den pludseligt styrer meget nedad mod jorden.
Den slingrede også fra side til side, som man kan se på billederne.
Det lignede ikke en almindelig flyver, nærmere en flyver med brand om bord, eller et missil lignende objekt, ligesom når en rumraket kommer galt af sted.


4750 Lundby - 5. februar 2018
Bemærkede et lysende objekt på himlen, som blinkede hele tiden. Hvor alle farver var til stede!
Bevægede sig mod vest med meget langsom fart! Kan I hjælpe mig? Hvad er det, jeg har set?
En time senere var den stadig tilstede på himlen!


8653 Them - 22. februar 2018
Lysende objekt obseveret på himlen. Det blinkede blå, grøn, rød, hvid. Objektet bevægede sig op, ned og til siderne.
Men ellers stod det ligesom stille. Det var med 100% garanti IKKE en flyvemaskine.


7000 Fredericia - 20. marts 2018
Jeg har observeret noget, som jeg ikke før har set, og det kunne derfor være rart at få din/jeres forklaring. Jeg har en enkelt gang observeret noget uforklarligt, som jeg ikke vil komme ind på her.
Denne observation minder på nogen punkter om den første, men med enkelte elementer til forskel.
Tidspunktet var omkring kl. 20.45 d.20.03.18 (i Egum, Fredericia), da jeg skulle ud for at ryge en cigaret, og hvor jeg da ser et kraftigt skinnende lys i orange/gullig farve, der fangede min opmærksomhed med det samme, da jeg trådte ud ad hoveddøren, der vender mod vest. Himlen var helt skyfri, så man kunne se stjernerne klart på himlen. Lyset hang lavt i himlen.
Jeg kan hverken beskrive, hvor højt eller hvor lavt den befandt sig, og heller ikke hvor mange kilometer den befandt sig fra mig, da det var mørkt udenfor, og lyset lyste meget fra sig. På grund af den „korte“ afstand fra mig og den lave højde, kunne jeg hurtigt vurdere, at det hverken var et fly eller en stjerne. Den gav heller intet lyd fra sig.
Den var stillestående i godt og vel 10-15 sek., hvorefter lyset øjeblikkeligt forsvandt PÅ stedet.
Jeg har en enkelt gang været vidne til en meteornedslag; lysets farve minder meget om den orange farve, som meteoren havde, men denne observation er helt anderledes, da dette lys ikke bevægede sig nogen steder hen. Men kan der stadig være en naturlig forklaring på denne observation?


6280 Højer - 24. marts 2018
Retur til artiklens begyndelse 
© Skandinavisk UFO Information - SUFOI • Eilekiersvej 14, 4100 Ringsted