logo
Danmarks UFO Forening 
Forside > UFO-Mail > UFO-Mail 2021 > UFO-Mail nr. 339

UFO-Mail nr. 339
8. september 2021


Mystisk sag fra Nordsjælland

Den 24. september 2012 så Jytte Nerløe i Espergærde noget usædvanligt på himlen. Den spændende oplevelse er nu centrum for en glimrende tv-udsendelse produceret af TV2/Lorry. Hør Jytte Nerløe fortælle om sin oplevelse.


Samme dag, som Jytte Nerløe havde sin oplevelse, filmede en anden person uafhængigt af Jytte og i samme område et lysende objekt på himlen.

„Mystisk UFO-sag fra Nordsjælland: Var det et rumskib?“ (varighed: 12:24 min.) er produceret af TV2/Lorry. På forholdsvis kort tid lykkes det fotograf Andreas Hentze Madsen og journalist Mathias Andreasen at give et fint indblik i, hvad ganske almindelige og fornuftige mennesker kan opleve, og hvordan SUFOI arbejder med at undersøge disse ufooplevelser.

 
Kraftig udsnitsforstørrelse af foto taget (med en eksponeringstid på 1 sek.) den 24. september 2012 i Espergærde. Viser billedet en helikopter i lav højde, en drone eller noget helt tredje?
(Foto: SUFOI's Fotoafdeling)

 
Fotograf Andreas Hentze Madsen (tv.) og journalist Mathias Andreasen står bag udsendelsen „Mystisk UFO-sag fra Nordsjælland: Var det et rumskib?“.
(Foto: Ole Henningsen)

 
Jytte Nerløe fortæller om sin fire minutter lange oplevelse i TV2/Lorry's „Mystisk UFO-sag fra Nordsjælland: Var det et rumskib?“. Jyttes oprindelige indberetning til SUFOI fra 2012 lyder således: „Vågnede ved en mærkelig lyd, ikke en flyver eller helikopter, men en mærkelig høj motorlarm. Den kom og forsvandt og kl. 4.40 så jeg til højre for boligblokken overfor vores hus en rund tingest med blinkende røde lygter, den forsvandt bagom bygningen og fløj mod nordøst, hvor jeg igen kunne se den til venstre for huset, forsvandt mod øst. Vores nabo havde ligeledes undret sig over den mærkelige lyd, men stod ikke op. Kl. 4.44, hørte jeg lyden sidste gang.“

 
Alle indberetninger på ufo.dk lander på Toke Haunstrups bord, hvor de mest interessante bliver undersøgt, i det omfang ressourcerne rækker.
(Foto: TV2/Lorry)

Alle ufooplevelser, hvor der er optaget film og fotos, bliver nøje undersøgt af Ole Henningsen, der igennem årene har analyseret omkring 700 danske fotosager.
(Foto: TV2/Lorry)

I „Mystisk UFO-sag fra Nordsjælland: Var det et rumskib?“ efterlyser studievært Mathias Andreasen vidner til Jytte Nerløes oplevelse eller folk, der kan kaste nyt lys over sagen. SUFOI modtager meget gerne henvendelser på info@sufoi.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt. Som altid er det vigtigt for SUFOI at tage alle observatører alvorligt og behandle deres ufooplevelser seriøst og grundigt for om muligt at afdække årsagen til deres oplevelse.
Læsetips om lidt af hvert

Aliens
 
 
 
Bob Lazar
 
 
Digitalisering af ufoarkiver
 
 
 
Efter Pentagon-ufovirakken
 
 
Fake News i videnskabens verden
 
 
Galileo Project
 
 
Gallup-undersøgelse
 
 
Konference
 

/kmh


Læs ufo-beretninger på www.ufo.dk

Seneste indberetninger til SUFOI om ufo-oplevelser kan ses på www.ufo.dk under Observationer. 

Bliv medlem af SUFOI's Støttekreds
i 2024

- og vælg en bog

Foreningen Skandinavisk UFO Information drives af frivillig og ulønnet arbejdskraft. Vores primære opgave er at give offentligheden seriøs information om ufomyten gennem ufo.dk og sekundært at registrere observationer af usædvanlige himmelfænomener. Du kan læse om SUFOI's formål og vision her.

Du kan med et økonomisk bidrag på kr. 400 - og naturligvis gerne mere - gøre det muligt for os fortsat at drive ufo.dk og foretage undersøgelser af ufooplevelser.

Vi håber, at rigtig mange vil fortsætte med at bakke op om vores arbejde ved at blive medlem af støttekredsen.

Betaling foregår via netbank til Regnr.: 1551 Kontonr: 9117725. Skriv navn, adresse, mobilnr., e-mail - og bestillingskode (fx. Bog A) på den ønskede, gratis titel.

Som medlem af SUFOI's Støttekreds har du ingen forpligtelser over for foreningen. Støttebeløbet gælder for et år.


Vælg 1 af disse 4 titler:
 

 
Er vi alene?

Avi Loeb, ledende astrofysiker ved Harvard University, fremlægger sin kontroversielle teori om, at vores solsystem for nylig blev besøgt af avanceret og fremmed teknologi fra en fjern stjerne. Bogen er en tankevækkende rejse til videnskabens og den menneskelige forestillingsevnes yderste grænser.
Vælg bog A
 
 
Astrofysik for travle mennesker

Universet er på én gang vores hjem og en verden af enormt komplekse begreber. Så hvordan skal alle vi, der ikke har en grad i fysik, forstå det? Den berømte amerikanske astrofysiker Neil deGrasse Tysons lille, charmerende bog Astrofysik for travle mennesker er skrevet, så du og jeg kan få en fornemmelse af vores vilde og smukke hjem, mens vi venter på bussen, eller morgenkaffen brygger færdig. Her er alle de vigtigste idéer og opdagelser, der ligger til grund for vores moderne forståelse af universet, serveret med liv, vid og en humoristisk pen. Fra Big Bang til sorte huller, fra kvarker til kvantemekanik og mørkt stof og jagten på at opdage exoplaneter og finde andet liv i universet.
Vælg bog B
 
 
 
Guldet venter!

I denne bog fortæller Klaus Aarsleff om skattelegender, om skatte der ikke er fundet endnu, om store skatte som er fundet, og om hvordan moderne teknologi i dag har gjort det meget lettere at være skattejæger.
Vælg bog C
 
 
UFO'er - Myter og viden

SUFOI fyldte 60 år den 17. december 2017. Det blev markeret med bogudgivelsen UFO'er - Myter og viden. Det er en stor og flot indbundet bog med mange spændende artikler om ufomyten og dens udvikling. Bogen præsenterer også resultaterne af den viden, som SUFOI og forskere verden over har indsamlet. I bogen kan du læse om de mest berømte ufooplevelser, få overblikket og naturligvis sikre dig mange timers underholdende læsning.
Vælg bog DUFO-Mail udgives af Skandinavisk UFO Information.

© SUFOI 2021. Nyhedsmedierne kan, i henhold til ophavsretsloven og med tydelig kildeangivelse, bringe citater fra signerede artikler. Artikler må kun bringes i deres hele udstrækning efter skriftlig aftale med Skandinavisk UFO Information - SUFOI. Print og fotokopier af indhold fra UFO-Mail er belagt med Copydan-vederlag.

 
 
Retur til artiklens begyndelse 
© Skandinavisk UFO Information - SUFOI • Eilekiersvej 14, 4100 Ringsted