logo
Danmarks UFO Forening 
Forside > UFO-Mail > UFO-Mail 2018 > UFO-Mail nr. 256

UFO-Mail nr. 277
17. december 2018


 

Stadig flere amerikanere tror på det overnaturlige

Chapman University-undersøgelsen 2018 over, hvad amerikanerne frygter mest, er offentliggjort. Amerika - også den veluddannede del - accepterer i endnu højere grad end i de foregående tre år det paranormale.

I perioden 25. juni-10. juli 2018 svarede i alt 1.190 amerikanere på, hvor enige de er i forskellige udsagn. Graferne viser procentsatserne for enten „meget enig“ eller „enig“.

 
 
 


Kilder:


Læs også:

Hvad tror danskerne på?

/kmhSidste udkald!

Historiske tidsskrifter om ufoer, mysterier og det paranormale sælges.

 

Encounters - The World's Most Paranormal Magazine. Issue 4-12, 1996. Kr. 50,-.

ALIEN Encounters. Issue 17-28, 1997-98. Kr. 50,-.


 
 

Fortean Times. No. 49-157 (minus nr. 82), No. 163, 170, 173, 174, 176-184. I alt kr. 400,-.

URI GELLER's Encounters - The World's Most Paranormal Magazine. Issue 1-20, 1996-98. Kr. 100,-.

Komplette årgange af UFO-Nyt fra perioden 1958-2003, dvs. 45 årgange eller 255 numre - og de fleste i meget fin stand. Et enkelt nummer (januar 1959) forefindes dog kun som fotokopi. De 45 årgange af UFO-Nyt sælges samlet for kr. 800.

Hvis du er interesseret i at købe, så skriv til Kim Møller Hansen.Kender du www.semitjov.com?

UFO-Mail-læsere interesseret i rumfart, science-fiction eller tegneserier er sikkert stødt på den svenske prisbelønnede journalist og tegner Eugen Semitjov. Nu kan du gå på opdagelse i Semitjovs fantastiske univers på Semitjov, læse hans livshistorie og nyde de mange illustrationer, artikler og tegneserier fra hans hånd.

 
Eugen Semitjov (1923-1987).

 

Eugen Semitjov skrev mange bøger, bl.a. „De ufattelige ufo'er“, A & K Borgen 1979. Bogen er rigt illustreret bl.a. med mange af Semitjovs karakteristiske tegninger.

(Tegning: Eugen Semitjov)SUFOI Årsrapport 2019

 

Vores arbejde med at informere om ufomyten bakkes hvert år op af en lang række støttemedlemmer, der indbetaler min. 250 kroner. Det giver dem mulighed for at vælge en gratis bog (se nedenfor), ligesom de i begyndelsen af det nye år får tilsendt et printeksemplar af SUFOI Årsrapport.

SUFOI Årsrapport 2019 er i år på 40 farveillustrerede sider. Indholdet repræsenterer et lille udpluk af de mange artikler og notitser, som er blevet bragt i de 26 UFO-Mails, der er udsendt i det forgangne år.

Vil du gerne hjælpe SUFOI? Så læs Sådan kan du hjælpe, hvor du også kan læse tidligere udgaver af SUFOI Årsrapport.

Du kan sikre dig et eksemplar af „SUFOI Årsrapport 2019“ ved at blive medlem af SUFOI's Støttekreds.Læs ufo-beretninger på www.ufo.dk

Seneste indberetninger til SUFOI om ufo-oplevelser kan ses på www.ufo.dk under Observationer. 

Bliv medlem af SUFOI's Støttekreds
i 2024

- og vælg en bog

Foreningen Skandinavisk UFO Information drives af frivillig og ulønnet arbejdskraft. Vores primære opgave er at give offentligheden seriøs information om ufomyten gennem ufo.dk og sekundært at registrere observationer af usædvanlige himmelfænomener. Du kan læse om SUFOI's formål og vision her.

Du kan med et økonomisk bidrag på kr. 400 - og naturligvis gerne mere - gøre det muligt for os fortsat at drive ufo.dk og foretage undersøgelser af ufooplevelser.

Vi håber, at rigtig mange vil fortsætte med at bakke op om vores arbejde ved at blive medlem af støttekredsen.

Betaling foregår via netbank til Regnr.: 1551 Kontonr: 9117725. Skriv navn, adresse, mobilnr., e-mail - og bestillingskode (fx. Bog A) på den ønskede, gratis titel.

Som medlem af SUFOI's Støttekreds har du ingen forpligtelser over for foreningen. Støttebeløbet gælder for et år.


Vælg 1 af disse 4 titler:
 

 
Er vi alene?

Avi Loeb, ledende astrofysiker ved Harvard University, fremlægger sin kontroversielle teori om, at vores solsystem for nylig blev besøgt af avanceret og fremmed teknologi fra en fjern stjerne. Bogen er en tankevækkende rejse til videnskabens og den menneskelige forestillingsevnes yderste grænser.
Vælg bog A
 
 
Astrofysik for travle mennesker

Universet er på én gang vores hjem og en verden af enormt komplekse begreber. Så hvordan skal alle vi, der ikke har en grad i fysik, forstå det? Den berømte amerikanske astrofysiker Neil deGrasse Tysons lille, charmerende bog Astrofysik for travle mennesker er skrevet, så du og jeg kan få en fornemmelse af vores vilde og smukke hjem, mens vi venter på bussen, eller morgenkaffen brygger færdig. Her er alle de vigtigste idéer og opdagelser, der ligger til grund for vores moderne forståelse af universet, serveret med liv, vid og en humoristisk pen. Fra Big Bang til sorte huller, fra kvarker til kvantemekanik og mørkt stof og jagten på at opdage exoplaneter og finde andet liv i universet.
Vælg bog B
 
 
 
Guldet venter!

I denne bog fortæller Klaus Aarsleff om skattelegender, om skatte der ikke er fundet endnu, om store skatte som er fundet, og om hvordan moderne teknologi i dag har gjort det meget lettere at være skattejæger.
Vælg bog C
 
 
UFO'er - Myter og viden

SUFOI fyldte 60 år den 17. december 2017. Det blev markeret med bogudgivelsen UFO'er - Myter og viden. Det er en stor og flot indbundet bog med mange spændende artikler om ufomyten og dens udvikling. Bogen præsenterer også resultaterne af den viden, som SUFOI og forskere verden over har indsamlet. I bogen kan du læse om de mest berømte ufooplevelser, få overblikket og naturligvis sikre dig mange timers underholdende læsning.
Vælg bog DUFO-Mail udgives af Skandinavisk UFO Information.

© SUFOI 2018. Nyhedsmedierne kan, i henhold til ophavsretsloven og med tydelig kildeangivelse, bringe citater fra signerede artikler. Artikler må kun bringes i deres hele udstrækning efter skriftlig aftale med Skandinavisk UFO Information - SUFOI. Print og fotokopier af indhold fra UFO-Mail er belagt med Copydan-vederlag.

 
 
Retur til artiklens begyndelse 
© Skandinavisk UFO Information - SUFOI • Eilekiersvej 14, 4100 Ringsted