UFO'ernes verden / B-011

Bøger for voksne

UFOernes verden
UFOernes verden
Pris:59.00kr.
Læg i kurv
Vurdering:2.60, Afstem:5

UFO'ernes verden

klassiske beretninger Jorden rundt

„...Pludselig opdagede jeg mod syd et skinnende objekt... Det befandt sig ikke på vejen og lignede ved første øjekast en bil med bunden i vejret. Jeg troede, at det måske var nogle børn, som havde gjort det, for lige ved siden af objektet stod der to skikkelser i hvide kedeldragter. En af dem så ud til at dreje hovedet og kigge overrasket på patruljevognen.

Jeg havde kun holdt stille i nogle få sekunder og kørte nu hurtigt ned mod de to skikkelser i håb om at kunne hjælpe...“

Sådan fortæller betjent Lonnie Zamora. Den 24. april 1964 så han et ægformet fartøj uden for byen Socorro i staten New Mexico. Ved siden af fartøjet stod to ufonauter. Det amerikanske flyvevåben undersøgte Zamoras nærobservation af tredje grad, men fandt efter grundige undersøgelser ingen forklaring på hændelsen. Den er i dag en ufo-klassiker, ligesom de mange andre beretninger, der behandles i SUFOI's nye udgivelse »UFO'ernes verden« skrevet af UFO-Nyts redaktør Kim Møller Hansen.

I perioden 1981-1986 var artikelserien „UFO-klassiker“ et fast indslag i UFO-Nyt. Serien redegjorde for de berømte ufo-observationer, så både nye og „gamle“ læsere kunne læse dem med udbytte. Artiklerne fremlagde så korrekte oplysninger som overhovedet muligt, med relevante gamle og nye kilder - og hvor det var muligt, blev sagerne opdateret med de senest tilgængelige undersøgelser, interviews etc. Nu er alle disse artikler samlet for første gang i »UFO'ernes verden«.

„UFO'ernes verden“ består af 4 gennemillustrerede hæfter på i alt 212 sider! Pris: 59,00 kr.

Bestil. nr. B-011