logo
Danmarks UFO Forening 
Forside > UFO-Mail > UFO-Mail 2018 > UFO-Mail nr. 259

UFO-Mail nr. 259
2. april 2018


Sådan kan du hjælpe

Skandinavisk UFO Information modtager af og til henvendelser fra ufointeresserede, der ønsker at arbejde for foreningen eller spørger, hvordan de kan hjælpe.

Alt arbejde i foreningen er frivilligt og ulønnet, så vi kan ikke tilbyde løn, praktikplads eller lignende, men du kan sagtens hjælpe os på andre måder:

 1. Tror du, at nogle af dine venner er interesseret i at læse UFO-Mail, så send dem en mail med et link til det sidste nye UFO-Mail.
 2. Tip os gerne, hvis du ser en interessant artikel om ufomyten på nettet.
 3. Besøg vores webbutik og se, om der skulle være et interessant materiale, som du vil købe, fx foreningens nyeste udgivelse UFO'er - Myter og viden (2017). Det kan også være en gave til en ven.
 4. Du kan hjælpe os økonomisk med et støttebeløb og dermed blive medlem af støttekredsen. Som medlem af SUFOI's Støttekreds har du ingen forpligtelser over for foreningen. Medlemmer af SUFOI's Støttekreds får tilsendt SUFOI's Årsrapport. Støttebeløbet gælder for ét år og kan bl.a. indbetales via netbank kontonr. 3113-9117725 eller PayPal på konto SUFOI.donor@gmail.com. Læs mere om SUFOI's Støttekreds.
 5. Er du god til at søge kritisk og analyserende på nettet, eller har du særlig viden inden for fx billedanalyse eller astronomi og i øvrigt tilslutter dig SUFOI's tilgang til ufomyten, kan du skrive til Skandinavisk UFO Information - SUFOI og fortælle om dig selv. Måske kan du hjælpe os med at analysere videofilm eller efterforske ufosager, som har været behandlet i pressen, eller noget helt tredje.

Uanset, hvordan du hjælper SUFOI, bidrager det til, at vi sammen kan opfylde foreningens vision.Drone over Næstved

Michael Jeppesen, Næstved, beretter om observation af en drone over Næstved ved nattetid 23. marts 2018:

Efter en koncert i Næstved så vi dronen over midtbyen. Jeg fulgtes med mine venner, som havde travlt og var lidt utålmodige med, at jeg „liiiige skulle fange den ufo der...“ sagt i spøg.... Men det var bidende koldt, og min mobil var heller ikke lige i topform efter at have været udsat for varme pga. optagelser til koncerten.

Dronen over Næstved ses som et lyspunkt øverst i billedet.

 
 
På nogle tidspunkter forsøgte Michael Jeppesen at zoome ind på dronen og fik en lidt skarpere gengivelse af dronens lys. En udsnitsforstørrelse af dronens lys heraf ses tv.

Jeg prøvede at zoome ind på dronen, men den var svært at fange i mørket. Men der er da et par gange, hvor man lige kan se lysene på dronen - det ligner et rødt lys og tre grønne. Vi kunne ikke høre en lyd fra den, mens den manøvrerede frem og tilbage over centrum. Den var sikkert omkring 100 meter oppe i luften.

Jeg har ikke hørt andre skrive om, at det er en „ufo“ - da folk forhåbentlig læser de lokale aviser og ved, at der er i øjeblikket foregår registrering fra luften af varmespild på fjernvarmenettet. Jeg har vedlagt 3 korte klip og nogle links til beretninger om droneflyvninger.

Illustration fra Næstved Varmeværk A.m.b.A. af en bydel der termograferes

Næstved Varmeværk har i en pressemeddelelse oplyst, at termograferingen foregår fra 15. januar til 15. februar 2018 mellem klokken 23 og 6, og at dronen flyver i cirka 100 meters højde. Hvert år termograferer Næstved Varmeværk nemlig sit ledningsnet for at se, om der er lækager. Det plejer bare at foregå i bil. Men nu skal det foregå med en drone.

http://www.naestved-varme.dk/Default.aspx?ID=1&PID=22&M=NewsV2&Action=1&NewsId=538,
https://sn.dk/Naestved-Bladet/Drone-med-termosyn-ser-varmen-fordufte/artikel/724493,
https://sn.dk/Naestved/Droner-skal-afsloere-fejl-i-varmeledninger/artikel/716345,
https://www.tveast.dk/artikel/droner-flyver-over-naestved-den-naeste-maaned og
http://naestved.netavis.nu/forklaring-mystisk-drone-luften-naestved/Tilbud til alle læsere

Vi har benyttet kulden og snevejret til at blive indendørs og få kigget i krogene i SUFOI's ekspedition. Der er dukket flere materialer op, også udgivelser, som vi troede var udsolgt. Vi har sammensat nogle særlige pakker med udvalgte materialer. Antallet er stærk begrænset, så hvis du har huller i samlingen, så skynd dig at bestille nu, da pakkerne sælges efter først-til-mølle-princippet.

Husk, at der på den samlede ordre tillægges kr. 45 i porto/ekspedition. Pakkerne kan kun bestilles ved at sende en mail til Skandinavisk UFO Information - SUFOI. Du vil herefter høre fra os og få et vide, om du er heldig, at pakken stadig kan købes.


UFO-Vision-pakken (3 stk.)

UFO-Vision var i en årrække SUFOI's årbog for ufolitteratur med boganmeldelser, interviews og tendenser.

Skriv til Skandinavisk UFO Information - SUFOI, hvis du er interesseret i at købe pakken med 8 forskellige eksemplarer af UFO-Vision.

UFO-Vision-pakken består af:

 • UFO-Vision 1988 (47 sider, A4)
 • UFO-Vision 1989 (58 sider, A5)
 • UFO-Vision 1990-91 (35 sider, A5)
 • UFO-Vision nr. 5 (udgivet i 1997, 100 sider, A4)
 • UFO-Vision nr. 6 (udgivet i 1998, 55 sider, A4)
 • UFO-Vision nr. 7 (udgivet i 1999, 44 sider, A5)
 • UFO-Vision nr. 8 (udgivet i 2004, 55 sider, A5)
 • UFO-Vision nr. 9 (udgivet i 2007, 60 sider, A5)

Prisen er helt i bund: kr. 79,- for UFO-Vision-pakken


Ungdoms-ufo-pakken (6 stk.)

Vil du gerne glæde et ungt menneske med seriøse fagbøger om ufooplevelser, så er denne pakke en god gaveide. Pakken består af fire titler (Fakta om UFO, UFO Studium, Læs kritisk om ufoerne og Mysteriet om UFOer), som kan læses af alle fra 11 år. Du kan læse mere om de fire titler i ungdomspakken på http://www.sufoi.dk/butik/?en_b??ger-for-b??rn-og-unge,31.

Prisen er helt i bund: kr. 89,- for Ungdoms-ufo-pakken

Skriv til Skandinavisk UFO Information - SUFOI, hvis du er interesseret i at købe Ungdoms-ufo-pakken.Læs ufo-beretninger på www.ufo.dk

Seneste indberetninger til SUFOI om ufo-oplevelser kan ses på www.ufo.dk under Observationer. 

Bliv medlem af SUFOI's Støttekreds
i 2024

- og vælg en bog

Foreningen Skandinavisk UFO Information drives af frivillig og ulønnet arbejdskraft. Vores primære opgave er at give offentligheden seriøs information om ufomyten gennem ufo.dk og sekundært at registrere observationer af usædvanlige himmelfænomener. Du kan læse om SUFOI's formål og vision her.

Du kan med et økonomisk bidrag på kr. 400 - og naturligvis gerne mere - gøre det muligt for os fortsat at drive ufo.dk og foretage undersøgelser af ufooplevelser.

Vi håber, at rigtig mange vil fortsætte med at bakke op om vores arbejde ved at blive medlem af støttekredsen.

Betaling foregår via netbank til Regnr.: 1551 Kontonr: 9117725. Skriv navn, adresse, mobilnr., e-mail - og bestillingskode (fx. Bog A) på den ønskede, gratis titel.

Som medlem af SUFOI's Støttekreds har du ingen forpligtelser over for foreningen. Støttebeløbet gælder for et år.


Vælg 1 af disse 4 titler:
 

 
Er vi alene?

Avi Loeb, ledende astrofysiker ved Harvard University, fremlægger sin kontroversielle teori om, at vores solsystem for nylig blev besøgt af avanceret og fremmed teknologi fra en fjern stjerne. Bogen er en tankevækkende rejse til videnskabens og den menneskelige forestillingsevnes yderste grænser.
Vælg bog A
 
 
Astrofysik for travle mennesker

Universet er på én gang vores hjem og en verden af enormt komplekse begreber. Så hvordan skal alle vi, der ikke har en grad i fysik, forstå det? Den berømte amerikanske astrofysiker Neil deGrasse Tysons lille, charmerende bog Astrofysik for travle mennesker er skrevet, så du og jeg kan få en fornemmelse af vores vilde og smukke hjem, mens vi venter på bussen, eller morgenkaffen brygger færdig. Her er alle de vigtigste idéer og opdagelser, der ligger til grund for vores moderne forståelse af universet, serveret med liv, vid og en humoristisk pen. Fra Big Bang til sorte huller, fra kvarker til kvantemekanik og mørkt stof og jagten på at opdage exoplaneter og finde andet liv i universet.
Vælg bog B
 
 
 
Guldet venter!

I denne bog fortæller Klaus Aarsleff om skattelegender, om skatte der ikke er fundet endnu, om store skatte som er fundet, og om hvordan moderne teknologi i dag har gjort det meget lettere at være skattejæger.
Vælg bog C
 
 
UFO'er - Myter og viden

SUFOI fyldte 60 år den 17. december 2017. Det blev markeret med bogudgivelsen UFO'er - Myter og viden. Det er en stor og flot indbundet bog med mange spændende artikler om ufomyten og dens udvikling. Bogen præsenterer også resultaterne af den viden, som SUFOI og forskere verden over har indsamlet. I bogen kan du læse om de mest berømte ufooplevelser, få overblikket og naturligvis sikre dig mange timers underholdende læsning.
Vælg bog DUFO-Mail udgives af Skandinavisk UFO Information.

© SUFOI 2018. Nyhedsmedierne kan, i henhold til ophavsretsloven og med tydelig kildeangivelse, bringe citater fra signerede artikler. Artikler må kun bringes i deres hele udstrækning efter skriftlig aftale med Skandinavisk UFO Information - SUFOI. Print og fotokopier af indhold fra UFO-Mail er belagt med Copydan-vederlag.

 
 
Retur til artiklens begyndelse 
© Skandinavisk UFO Information - SUFOI • Eilekiersvej 14, 4100 Ringsted