logo
Danmarks UFO Forening 
Forside > UFO-Mail > UFO-Mail 2022 > UFO-Mail nr. 355

UFO-Mail nr. 356
3. maj 2022


På UFO-jagt med Jan og Morten

Jan Elhøj og Morten Kirckhoff er på ufojagt lørdag den 21. maj 2022 kl. 21.30 på DR2.
(Foto: Toke Mathias Riskjær)
DR2 Temalørdag den 21. maj kl. 21.30.

Jan Elhøj og Morten Kirckhoff forsøger i dette program at blive klogere på de mystiske uidentificerede flyvende objekter, som amerikanske jagerpiloter observerer og nogle gange filmer.

De amerikanske efterretningstjenester har offentliggjort en rapport, der konkluderer, at det rent faktisk ér fysiske objekter, som piloterne observerer! Betyder det, at Jorden får besøg fra det ydre rum?

På en rejse i USA møder Morten en af de piloter, der har set de meget omtalte objekter. Han møder også Luis Elizondo, som har ledet Pentagons afdeling for sikkerhed i luftrummet over Amerika. Siden har han ageret som whistleblower omkring piloternes mange ufoobservationer.

Morten Kirckhoff møder professor Frank Kimbler, der med sin metaldetektor leder efter uforester i ørkenen uden for byen Roswell.
(Foto: Christoffer Skødt Mortensen)

SUFOI medvirker også i udsendelsen, idet Jan Elhøj og Morten Kirckhoff har besøgt foreningens næstformand, Toke Haunstrup, som gennem mange år har arbejdet med at indsamle og undersøge observationer af himmelfænomener i Danmark. Toke fortæller bl.a. om, hvad vi i SUFOI har lært om ufofænomenet og ufomyten på baggrund af mere end 60 års rapportarbejde.

SUFOI har leveret en del af billedmaterialet til tv-udsendelsen.

Morten Kirckhoff møder den amerikanske jagerpilot Alex Dietrich, som observerede en ufo fra sit cockpit, den såkaldte Tic-Tac-ufo.
(Foto: Christoffer Skødt Mortensen)

Læs mere om Pentagon-ufo-sagen:
Spændende og godt researchet

 
„Projekt UFO - tro, løgne og kold krig“, ca. 510 sider, A4-format, indbundet, SUFOI 2. udg. 2022.
„... Kims bog er spændende og godt researchet ... Derfor er det godt, at SUFOI yder sit lille bidrag til den globale fornufts udvikling. Der vil også være masser af gode ufoæhistorier at arbejde med i fremtiden. Og masser af skrøner, der skal gennemhulles. Projekt UFO er et godt skridt ad den vej ... “ - Fra anmeldelsen af 1. udgaven (2011) af bogen „Projekt UFO - tro, løgne og kold krig“ skrevet af journalist Per Borgaard.

I juli 2021 udkom Projekt UFO - tro, løgne og kold krig i en ny udgave, dvs. opdateret og udvidet væsentligt i forhold til førsteudgaven fra 2011, så fakta, argumenter og konklusioner står mål med, hvad man kan forvente af en udgivelse i dag, ligesom der er tilføjet en hel del nyskrevet indhold. Denne 2. udgave udkom først som en e-bog, der bl.a. kan købes på Saxo.

SUFOI har siden udgivelsen af e-bogen fået en række henvendelser fra læsere, som helst vil have Projekt UFO tro, løgne og kold krig som en god, gammeldags papirbog. Vi vil gerne forsøge at efterkomme dette ønske. På grund af bogens omfang (over 500 sider) og beskedne oplag, og fordi bogen skal have samme fine udstyr, som SUFOI's seneste bogudgivelse Danske X-filer - Forhistorien, dvs. farvetryk og indbundet, bliver prisen desværre ret høj, faktisk kr. 729. Dertil kommer porto/ekspedition på kr. 45.

Inden bogen går i tryk, vil det være en meget stor hjælp meget hurtigt (i løbet af en uge) at høre fra læsere, som vil være interesseret i at købe bogen. Skriv gerne til Kim Møller Hansen på e-mail og noter, at du er interesseret i at købe Projekt UFO - tro, løgne og kold krig, 2. udgave, som bog. Mailen forpligter ikke til køb, når bogen er trykt.Danske ufo-oplevelser

Vi har samlet udvalgte videooptagelser fra SUFOI's rapportarkiv i videoen Danske ufo-oplevelser, som du bl.a. finder på vores YouTube-kanal.

Videosekvenserne er typiske eksempler på, hvad SUFOI modtager til nærmere undersøgelse. Husk, at du altid kan følge med i, hvad SUFOI modtager af filmoptagelser, på Facebook og her hjælpe med at finde mulige forklaringer på, hvad billeder og videoer viser.Læs ufo-beretninger på www.ufo.dk

Seneste indberetninger til SUFOI om ufo-oplevelser kan ses på www.ufo.dk under Observationer. 

Bliv medlem af SUFOI's Støttekreds
i 2024

- og vælg en bog

Foreningen Skandinavisk UFO Information drives af frivillig og ulønnet arbejdskraft. Vores primære opgave er at give offentligheden seriøs information om ufomyten gennem ufo.dk og sekundært at registrere observationer af usædvanlige himmelfænomener. Du kan læse om SUFOI's formål og vision her.

Du kan med et økonomisk bidrag på kr. 400 - og naturligvis gerne mere - gøre det muligt for os fortsat at drive ufo.dk og foretage undersøgelser af ufooplevelser.

Vi håber, at rigtig mange vil fortsætte med at bakke op om vores arbejde ved at blive medlem af støttekredsen.

Betaling foregår via netbank til Regnr.: 1551 Kontonr: 9117725. Skriv navn, adresse, mobilnr., e-mail - og bestillingskode (fx. Bog A) på den ønskede, gratis titel.

Som medlem af SUFOI's Støttekreds har du ingen forpligtelser over for foreningen. Støttebeløbet gælder for et år.


Vælg 1 af disse 4 titler:
 

 
Er vi alene?

Avi Loeb, ledende astrofysiker ved Harvard University, fremlægger sin kontroversielle teori om, at vores solsystem for nylig blev besøgt af avanceret og fremmed teknologi fra en fjern stjerne. Bogen er en tankevækkende rejse til videnskabens og den menneskelige forestillingsevnes yderste grænser.
Vælg bog A
 
 
Astrofysik for travle mennesker

Universet er på én gang vores hjem og en verden af enormt komplekse begreber. Så hvordan skal alle vi, der ikke har en grad i fysik, forstå det? Den berømte amerikanske astrofysiker Neil deGrasse Tysons lille, charmerende bog Astrofysik for travle mennesker er skrevet, så du og jeg kan få en fornemmelse af vores vilde og smukke hjem, mens vi venter på bussen, eller morgenkaffen brygger færdig. Her er alle de vigtigste idéer og opdagelser, der ligger til grund for vores moderne forståelse af universet, serveret med liv, vid og en humoristisk pen. Fra Big Bang til sorte huller, fra kvarker til kvantemekanik og mørkt stof og jagten på at opdage exoplaneter og finde andet liv i universet.
Vælg bog B
 
 
 
Guldet venter!

I denne bog fortæller Klaus Aarsleff om skattelegender, om skatte der ikke er fundet endnu, om store skatte som er fundet, og om hvordan moderne teknologi i dag har gjort det meget lettere at være skattejæger.
Vælg bog C
 
 
UFO'er - Myter og viden

SUFOI fyldte 60 år den 17. december 2017. Det blev markeret med bogudgivelsen UFO'er - Myter og viden. Det er en stor og flot indbundet bog med mange spændende artikler om ufomyten og dens udvikling. Bogen præsenterer også resultaterne af den viden, som SUFOI og forskere verden over har indsamlet. I bogen kan du læse om de mest berømte ufooplevelser, få overblikket og naturligvis sikre dig mange timers underholdende læsning.
Vælg bog DUFO-Mail udgives af Skandinavisk UFO Information.

© SUFOI 2022. Nyhedsmedierne kan, i henhold til ophavsretsloven og med tydelig kildeangivelse, bringe citater fra signerede artikler. Artikler må kun bringes i deres hele udstrækning efter skriftlig aftale med Skandinavisk UFO Information - SUFOI. Print og fotokopier af indhold fra UFO-Mail er belagt med Copydan-vederlag.

 
 
Retur til artiklens begyndelse 
© Skandinavisk UFO Information - SUFOI • Eilekiersvej 14, 4100 Ringsted