logo
Danmarks UFO Forening 
Forside > UFO-Mail > UFO-Mail 2022 > UFO-Mail nr. 351

UFO-Mail nr. 351
9. marts 2022


Ufoernes hemmelige historie i Danmark

Verden over er det en udbredt opfattelse, at myndighederne skjuler sandheden om ufoerne og tilbageholder deres viden bag sikrede døre i utilgængelige arkiver. Men hvad med de danske myndigheder? Hvad gemmer der sig i de største danske arkiver? Det har Ole Henningsen sat sig for at grave i. Sløret løftes i bogen Danske X-filer - Forhistorien.

Ole Henningsen har siden 2012 under mere end 100 besøg i Rigsarkivet gennemgået væsentlige dele af Forsvarets ældre arkiver for uforelateret materiale og søgt i hundredvis af avisartikler på Det Kongelige Bibliotek. Det er blevet til en helt særlig bog, hvor mange tidligere hemmelige dokumenter for første gang offentliggøres. Bogen giver et unikt indblik i centrale danske politikeres, videnskabsfolks og militærpersoners tanker, opdagelser og strategier.

Danske X-filer - Forhistorien er 1. bind i en serie om danske såkaldte X-filer og giver svar på flere spørgsmål:

  • Hvordan var holdningen tilbage i 1950'erne til ufoberetninger i den danske presse?
  • Hvordan så videnskaben på tingene?
  • Og hvordan var især Forsvarets og andre myndigheders indstilling til og behandling af uforapporter i tiden efter 2. Verdenskrig?

 

Danske X-filer - Forhistorien er på 192 gennemillustrerede farvesider i A4-format og indbundet. Normalprisen er kr. 329. Bogen udkommer den 26. april 2022.

Danske X-filer - Forhistorien trykkes i et meget begrænset oplag, så skynd dig at bestille bogen og vær sikker på at få dette 1. bind i serien.

Bestil bogen nu og spar penge! Hvis du bestiller og betaler bogen i SUFOI's webshop senest den 23. marts, er prisen kun kr. 279. Du sparer således 50 kr. og får tilsendt bogen umiddelbart efter udgivelsesdagen den 26. april.

Efter 23. marts 2022 er normalprisen kr. 329 for Danske X-filer - Forhistorien.

Ved alle bestillinger opkræves forsendelsesomkostninger på kr. 45,00, uanset hvor meget du køber. Så det kan anbefales at samle indkøbene, så du fx køber Danske X-filer - Forhistorien sammen med UFO'er - Myter og viden, der kun koster kr. 149.

 
Læs ufo-beretninger på www.ufo.dk

Seneste indberetninger til SUFOI om ufo-oplevelser kan ses på www.ufo.dk under Observationer. 

Bliv medlem af SUFOI's Støttekreds
i 2024

- og vælg en bog

Foreningen Skandinavisk UFO Information drives af frivillig og ulønnet arbejdskraft. Vores primære opgave er at give offentligheden seriøs information om ufomyten gennem ufo.dk og sekundært at registrere observationer af usædvanlige himmelfænomener. Du kan læse om SUFOI's formål og vision her.

Du kan med et økonomisk bidrag på kr. 400 - og naturligvis gerne mere - gøre det muligt for os fortsat at drive ufo.dk og foretage undersøgelser af ufooplevelser.

Vi håber, at rigtig mange vil fortsætte med at bakke op om vores arbejde ved at blive medlem af støttekredsen.

Betaling foregår via netbank til Regnr.: 1551 Kontonr: 9117725. Skriv navn, adresse, mobilnr., e-mail - og bestillingskode (fx. Bog A) på den ønskede, gratis titel.

Som medlem af SUFOI's Støttekreds har du ingen forpligtelser over for foreningen. Støttebeløbet gælder for et år.


Vælg 1 af disse 4 titler:
 

 
Er vi alene?

Avi Loeb, ledende astrofysiker ved Harvard University, fremlægger sin kontroversielle teori om, at vores solsystem for nylig blev besøgt af avanceret og fremmed teknologi fra en fjern stjerne. Bogen er en tankevækkende rejse til videnskabens og den menneskelige forestillingsevnes yderste grænser.
Vælg bog A
 
 
Astrofysik for travle mennesker

Universet er på én gang vores hjem og en verden af enormt komplekse begreber. Så hvordan skal alle vi, der ikke har en grad i fysik, forstå det? Den berømte amerikanske astrofysiker Neil deGrasse Tysons lille, charmerende bog Astrofysik for travle mennesker er skrevet, så du og jeg kan få en fornemmelse af vores vilde og smukke hjem, mens vi venter på bussen, eller morgenkaffen brygger færdig. Her er alle de vigtigste idéer og opdagelser, der ligger til grund for vores moderne forståelse af universet, serveret med liv, vid og en humoristisk pen. Fra Big Bang til sorte huller, fra kvarker til kvantemekanik og mørkt stof og jagten på at opdage exoplaneter og finde andet liv i universet.
Vælg bog B
 
 
 
Guldet venter!

I denne bog fortæller Klaus Aarsleff om skattelegender, om skatte der ikke er fundet endnu, om store skatte som er fundet, og om hvordan moderne teknologi i dag har gjort det meget lettere at være skattejæger.
Vælg bog C
 
 
UFO'er - Myter og viden

SUFOI fyldte 60 år den 17. december 2017. Det blev markeret med bogudgivelsen UFO'er - Myter og viden. Det er en stor og flot indbundet bog med mange spændende artikler om ufomyten og dens udvikling. Bogen præsenterer også resultaterne af den viden, som SUFOI og forskere verden over har indsamlet. I bogen kan du læse om de mest berømte ufooplevelser, få overblikket og naturligvis sikre dig mange timers underholdende læsning.
Vælg bog DUFO-Mail udgives af Skandinavisk UFO Information.

© SUFOI 2022. Nyhedsmedierne kan, i henhold til ophavsretsloven og med tydelig kildeangivelse, bringe citater fra signerede artikler. Artikler må kun bringes i deres hele udstrækning efter skriftlig aftale med Skandinavisk UFO Information - SUFOI. Print og fotokopier af indhold fra UFO-Mail er belagt med Copydan-vederlag.

 
 
Retur til artiklens begyndelse 
© Skandinavisk UFO Information - SUFOI • Eilekiersvej 14, 4100 Ringsted