logo
Danmarks UFO Forening 
Forside > UFO-Mail > UFO-Mail 2019 > UFO-Mail nr. 294

UFO-Mail nr. 294
16. august 2019


Læs hundredvis af historiske tidsskrifter ganske gratis

Nåede du aldrig at læse alle 283 numre af verdens bedste specialmagasin om ufomyten? Så har du chancen nu, da samtlige 53 årgange af UFO-Nyt fra hele udgivelsesperioden 1958-2010 kan downloades ganske gratis.

Siden 2013 har den britiske advokat Isaac Koi (pseudonym) ihærdigt arbejdet for at få scannet alverdens uforelaterede blade, nyhedsbreve m.fl., så de kan bevares for eftertiden og læses af alle med interesse for ufomytens historie og udvikling. Der er tale om blade o.lign., som ikke længere udgives eller påtænkes genudgivet, og som i mange tilfælde er meget sjældne.

Gå på opdagelse i denne guldgrube af dansk ufohistorie ved at klikke på menupunktet »Digitale udgivelser«.
(Foto: Kim Møller Hansen)

Isaac Koi har indhentet tilladelser fra alle relevante ophavsretsindehavere (herunder naturligvis også SUFOI) og har med hjælp fra Archives for the Unexplained (AFU) og mange dedikerede ufointeresserede verden over fået scannet i tusindvis af sider. Alle scanninger bliver løbende publiceret som søgbare pdf'er på AFU's hjemmeside. AFU breder sig over flere adresser i Norrköping i Sverige og rummer verdens største samling af bøger, fotos, tegninger, blade, lydoptagelser, videoer etc. om ufomyten og relaterede emner.

Skandinavisk UFO Information har siden oprettelsen i 1957 udgivet temmelig meget i relation til ufomyten - både udgivelser målrettet medlemmer og offentligheden og en række interne udgivelser for at lette kommunikationen og arbejdet i foreningen, der i en periode talte ca. 2.000 medlemmer, over 30 personer i ledelsen og mange lokale og aktive grupper. Nu er en meget stor del af dette materiale gjort frit tilgængeligt for offentligheden.

Det meget omfattende og historisk værdifulde materiale omfatter følgende titler:

 • Abstracts from UFO-Nyt (4 numre)
 • Kontakt Programmet (5 numre)
 • Kosmologi (11 numre)
 • SUFOI Annual Reports (8 numre)
 • SUFOI Disketteservice (11 numre)
 • SUFOI Intern (37 numre)
 • SUFOI Måneds Nyt (31 numre)
 • SUFOI News (6 numre)
 • SUFOI Nyhedsbrev (21 numre)
 • SUFOI Reporter (4 numre)
 • Studiekreds Bladet (18 numre)
 • Teknisk Studiehæfte (12 numre)
 • UFO-Mail (285 numre)
 • UFO-Nyt (283 numre)
 • UFO-Nyt Junior (7 numre)
 • UFO-Vision (9 numre)
 • Ufologisk Tidsskrift (2 numre)

Du kan læse alle disse udgivelser ved at klikke på menupunktet »Digitale udgivelser« her på vores hjemmeside. Du må frit downloade alle udgivelser og printe dem til eget brug, men naturligvis ikke udnytte dem økonomisk, ligesom SUFOI ejer alle rettigheder til udgivelserne.

Fra SUFOI skal der lyde en stor tak til Isaac Koi og medarbejdere ved AFU for det enorme og særdeles prisværdige arbejde, der er lagt i digitaliseringen af SUFOI's og ufomytens historie i Danmark.
Læs ufo-beretninger på www.ufo.dk

Seneste indberetninger til SUFOI om ufo-oplevelser kan ses på www.ufo.dk under Observationer. 

Bliv medlem af SUFOI's Støttekreds
i 2024

- og vælg en bog

Foreningen Skandinavisk UFO Information drives af frivillig og ulønnet arbejdskraft. Vores primære opgave er at give offentligheden seriøs information om ufomyten gennem ufo.dk og sekundært at registrere observationer af usædvanlige himmelfænomener. Du kan læse om SUFOI's formål og vision her.

Du kan med et økonomisk bidrag på kr. 400 - og naturligvis gerne mere - gøre det muligt for os fortsat at drive ufo.dk og foretage undersøgelser af ufooplevelser.

Vi håber, at rigtig mange vil fortsætte med at bakke op om vores arbejde ved at blive medlem af støttekredsen.

Betaling foregår via netbank til Regnr.: 1551 Kontonr: 9117725. Skriv navn, adresse, mobilnr., e-mail - og bestillingskode (fx. Bog A) på den ønskede, gratis titel.

Som medlem af SUFOI's Støttekreds har du ingen forpligtelser over for foreningen. Støttebeløbet gælder for et år.


Vælg 1 af disse 4 titler:
 

 
Er vi alene?

Avi Loeb, ledende astrofysiker ved Harvard University, fremlægger sin kontroversielle teori om, at vores solsystem for nylig blev besøgt af avanceret og fremmed teknologi fra en fjern stjerne. Bogen er en tankevækkende rejse til videnskabens og den menneskelige forestillingsevnes yderste grænser.
Vælg bog A
 
 
Astrofysik for travle mennesker

Universet er på én gang vores hjem og en verden af enormt komplekse begreber. Så hvordan skal alle vi, der ikke har en grad i fysik, forstå det? Den berømte amerikanske astrofysiker Neil deGrasse Tysons lille, charmerende bog Astrofysik for travle mennesker er skrevet, så du og jeg kan få en fornemmelse af vores vilde og smukke hjem, mens vi venter på bussen, eller morgenkaffen brygger færdig. Her er alle de vigtigste idéer og opdagelser, der ligger til grund for vores moderne forståelse af universet, serveret med liv, vid og en humoristisk pen. Fra Big Bang til sorte huller, fra kvarker til kvantemekanik og mørkt stof og jagten på at opdage exoplaneter og finde andet liv i universet.
Vælg bog B
 
 
 
Guldet venter!

I denne bog fortæller Klaus Aarsleff om skattelegender, om skatte der ikke er fundet endnu, om store skatte som er fundet, og om hvordan moderne teknologi i dag har gjort det meget lettere at være skattejæger.
Vælg bog C
 
 
UFO'er - Myter og viden

SUFOI fyldte 60 år den 17. december 2017. Det blev markeret med bogudgivelsen UFO'er - Myter og viden. Det er en stor og flot indbundet bog med mange spændende artikler om ufomyten og dens udvikling. Bogen præsenterer også resultaterne af den viden, som SUFOI og forskere verden over har indsamlet. I bogen kan du læse om de mest berømte ufooplevelser, få overblikket og naturligvis sikre dig mange timers underholdende læsning.
Vælg bog DUFO-Mail udgives af Skandinavisk UFO Information.

© SUFOI 2019. Nyhedsmedierne kan, i henhold til ophavsretsloven og med tydelig kildeangivelse, bringe citater fra signerede artikler. Artikler må kun bringes i deres hele udstrækning efter skriftlig aftale med Skandinavisk UFO Information - SUFOI. Print og fotokopier af indhold fra UFO-Mail er belagt med Copydan-vederlag.

 
 
Retur til artiklens begyndelse 
© Skandinavisk UFO Information - SUFOI • Eilekiersvej 14, 4100 Ringsted