logo
Danmarks UFO Forening 
Forside > UFO-Mail > UFO-Mail 2019 > UFO-Mail nr. 284

UFO-Mail nr. 284
27. marts 2019


Spar 200 kroner med et enkelt klik!

Ja, du læste rigtigt. Nu kan du spare 200 kroner og samtidig få Danmarks største bog om ufoer.

UFO'er - Myter og viden er en stor og flot indbundet bog med mange spændende artikler om ufomyten og dens udvikling. Bogen præsenterer også resultaterne af den viden, som SUFOI og forskere verden over har indsamlet.

I bogen kan du læse om de mest berømte ufooplevelser, få overblikket og naturligvis sikre dig mange timers underholdende læsning.

UFO'er - Myter og viden er indbundet i A4-format og på 204 sider med 120 illustrationer i s/h og farve.

UFO'er - Myter og viden blev udgivet i 2017 i anledning af SUFOI's 60-års jubilæum og har siden udgivelsen kostet kr. 349. Vi har valgt at sælge restoplaget til en fornuftig pris, nemlig en stk.pris på kr. 149.

Skynd dig at bestille dit eksemplar af UFO'er - Myter og viden til 149 kroner her. Ved alle bestillinger opkræves forsendelsesomkostninger på kr. 45,00 - uanset hvor meget du køber.

Køb UFO'er - Myter og viden og læs om:

 • De fantastiske lys over Phoenix
 • Mysteriet i Rendlesham Forest
 • Liget på kulbunken
 • Bortførelser
 • X-Files
 • Sumpgas i Michigan
 • Exeter-lysene
 • Ufo-bølger
 • Spøgelsesraketterne
 • Konspirationsteorier
 • Nærkontakt af tredje grad
 • Flyvevåbnets ufoarkiv
 • Gådefulde fotos
 • Vores upålidelige sanser
 • Får vi besøg?
 • ... og meget, meget mere.

Læs en smagsprøve fra bogen her og se en video om bogen.


 
Sagt om UFO'er - Myter og viden

„Spændende og flot bog som går bag om mange myter og historier om UFO'er (...) Skandinavisk UFO Information (SUFOI) står bag bogen som er den første udgivelse på dansk, som samler mange års undersøgelser om UFO'er. Bogen giver indblik i den historiske udvikling om emnet fra markeringen af ufomytens fødsel i 1947 og frem til nu. Bogen indeholder også viden om SUFOI's arbejde og research. Der er illustrationer og fotografier i farver og sort-hvid undervejs, og bogen indeholder også forslag til andre danske og engelsksprogede bøger om ufomyter (...) Bogen udstråler, at forfatterne har stort engagement og passion for mange af de myter og historier som omgiver UFO'er, og den virker samtidig både saglig og velresearchet. Bogen er velskrevet og layoutet er lækkert udført. De mange flotte fotografier og illustrationer fuldender værket.“

Lektørudtalelse, DanBibForårstilbud

Vi har enkelte titler tilbage i bogserien Fakta & Myter. De sælges nu til kr. 49 pr. stk., uanset førpris, og så længe lager haves. Så først til mølle...

 • Area 51 er på 61 velillustrerede sider i A4-format. Bestilles her.
 • Bermuda Trekanten - og andre myter er på 86 velillustrerede sider i A4-format. Bestilles her.
 • Project Saucer - Da ufomyten blev skabt er på 108 velillustrerede sider i A4-format. Bestilles her.
 • Roswell er på 59 velillustrerede sider i A4-format, Bestilles her.

Ved alle bestillinger opkræves forsendelsesomkostninger på kr. 45,00 - uanset hvor meget du køber.Læs ufo-beretninger på www.ufo.dk

Seneste indberetninger til SUFOI om ufo-oplevelser kan ses på www.ufo.dk under Observationer. 

Bliv medlem af SUFOI's Støttekreds
i 2021

- og vælg en bog

Foreningen Skandinavisk UFO Information drives af frivillig og ulønnet arbejdskraft. Vores primære opgave er at give offentligheden seriøs information om ufomyten gennem ufo.dk og sekundært at registrere observationer af usædvanlige himmelfænomener. Du kan læse om SUFOI's formål og vision her.

Du kan med et økonomisk bidrag på kr. 250 - og naturligvis gerne mere - gøre det muligt for os fortsat at drive ufo.dk og foretage undersøgelser af ufooplevelser.

Vi håber, at rigtig mange vil fortsætte med at bakke op om vores arbejde ved at blive medlem af støttekredsen.

Betaling foregår via netbank til Regnr.: 1551 Kontonr: 9117725 og anfør navn, adresse og bestillingskode (fx. Bog A) på den ønskede, gratis titel.

Som medlem af SUFOI's Støttekreds har du ingen forpligtelser over for foreningen. Støttebeløbet gælder for et år.


Vælg 1 af disse 3 titler:
 

 
Fjerne kloder - Historien om opdagelsen af exoplaneter og jagten på verdener som vores

Der er milliarder af planeter i Universet, og mange af dem ligger i et lunt smørhul, hvor de potentielt kan huse liv. Denne opdagelse er en af de største i den moderne astronomi, og vi er kun lige begyndt at forstå, hvad der egentlig gemmer sig derude i kosmos af bizarre kloder.
Vælg bog A
 
 
Konspirationsteorier (fagbog for børn og unge)

Der findes en sandhed, som er skjult for os. Det siger folk, som tror på konspirationsteorier. Nogle teorier er usandsynlige og handler fx om øglemennesker, som styrer verden. Andre er måske sande, men ingen kan bevise det. Sprøjter fly gift ned over os, så vi bliver syge? Er Jorden flad? Har nogen sluppet coronavirus løs med vilje? Ja, mener konspirations-teoretikerne, men mange siger dem imod. Kampen om sandheden foregår især på nettet.
Vælg bog B
 
   
 
 
 
UFO'er - Myter og viden

SUFOI fyldte 60 år den 17. december 2017. Det blev markeret med bogudgivelsen UFO'er - Myter og viden. Det er en stor og flot indbundet bog med mange spændende artikler om ufomyten og dens udvikling. Bogen præsenterer også resultaterne af den viden, som SUFOI og forskere verden over har indsamlet. I bogen kan du læse om de mest berømte ufooplevelser, få overblikket og naturligvis sikre dig mange timers underholdende læsning.
Vælg bog DUFO-Mail udgives af Skandinavisk UFO Information.

© SUFOI 2019. Nyhedsmedierne kan, i henhold til ophavsretsloven og med tydelig kildeangivelse, bringe citater fra signerede artikler. Artikler må kun bringes i deres hele udstrækning efter skriftlig aftale med Skandinavisk UFO Information - SUFOI. Print og fotokopier af indhold fra UFO-Mail er belagt med Copydan-vederlag.

 
 
Retur til artiklens begyndelse 
© Skandinavisk UFO Information - SUFOI • Eilekiersvej 14, 4100 Ringsted