logo
Danmarks UFO Forening 
Forside > UFO-Mail > UFO-Mail 2016 > UFO-Mail nr. 220

UFO-Mail nr. 220
10. juli 2016


Michael Jeppesen
mellem himmel og jord

SUFOI's Ole Henningsen deltog 19. februar i tv-optagelser i forbindelse med en ny doku-serie for DR 2. I programserien taler journalisten Michael Jeppesen med en lang række mennesker, der beskæftiger sig med eller tror på forskelligartede fænomener, herunder ufo-oplevelser.

Som det blev nævnt i UFO-Mail 213 den 7. marts 2016 fandt optagelserne sted flere steder i Danmark, men bragte også filmholdet til Stockholm og Hessdalen i Norge.

Forsvarets Bibliotek på Kastellet lagde velvilligt lokaler til tv-optagelserne 19. februar med Michael Jeppesen og SUFOI's Ole Henningsen.
Foto: Ole Henningsen

TV-udsendelserne i dokumentarserien „Mellem himmel og jord“ er for DR2 produceret af selskabet New Deals http://www.newdeals.dk/, hvor Michael Jeppesen er direktør.

New Deals noterer om sig selv... Vi tror på, at alle har noget at sige. Vi kan se indhold, før det findes. Vi gør brands, institutioner og projekter relevante.

Under det sigende link http://www.newdeals.dk/portfolio/soelvpapirshattene/ fortæller New Deals om dokumentarserien:

Mellem himmel og jord“ er en tv-doc-serie, der undersøger underfortalte mainstream-fænomener: Vi møder mennesker, der fortæller usædvanlige og mystiske historier om fx UFO'er, jordstråling, grounding eller preppere, der forbereder sig på en invasion udefra.

En serie der bevæger sig under radaren, og fortæller de historier, som de etablerede medier fravælger.

Programsætningen af dokumentarprogrammerne har været ændret flere gange, men ser foreløbig således ud og kan efterfølgende genses på DR's hjemmeside dr.dk:

Mandag d. 11/7 kl 21.30 Mellem himmel og jord - Jeppesen og Stråling
Mandag d. 18/7 kl 21.30 Mellem himmel og jord - Jeppesen og UFO'er
Mandag d. 25/7 kl 21.30 Mellem himmel og jord - Jeppesen og Earhting
Mandag d. 1/8 kl 21.30 Mellem himmel og jord - Jeppesen og informationsvand
Mandag d. 8/8 kl 21.30 Mellem himmel og jord - Jeppesen og kosmiske kræfter
Mandag d. 15/8 kl 21.30 Mellem himmel og jord - Jeppesen og Ayahuasca


Fra foromtalen:

Jeppesen og stråling

De associeres med sølvpapirshatte og lever i skyggen af samfundet - de mennesker, der kalder sig el-overfølsomme. Ikke desto mindre mener flere og flere mennesker verden over, at stråling fra mobiltelefoner og WiFi gør os syge. I dette program undersøger Jeppesen om der noget at være bange for - om stråling virkelig er farligt?


 
Foto: Ole Henningsen
Jeppesen og UFO'er

Hver uge er der danskere der spotter noget de har svært ved at forklare. I programmet kigger Jeppesen på de mest mystiske hændelser og undersøger de få virkelig uforklarlige sager, der findes. En af dem ligger på havets bund, men det lykkes at få et stykke af objektet bjerget. Måske elektronmikroskopet kan give os svar på, om der findes liv i universet og om vi får besøg fra det ydre rum.

I et indslag i udsendelsen medvirker SUFOI's Ole Henningsen, hvor han redegør for nogle af sine efterforskninger og undersøgelser af de mere end 600 danske fotos og videooptagelser, der gennem de seneste 10 år er registreret af SUFOI's Fotoafdeling.

Michael Jeppesen har tidligere på forskellig vis beskæftiget sig med ufo-emnet bl.a. for Radio 24syv, http://www.radio24syv.dk/soeg/ufo/.

Se ham eksempelvis måske lidt nostalgisk som bagsidereporter for Ekstra Bladet til et SUFOI-København møde den 12. april 2007:
http://www.sufoi.dk/ufo-mails/um-2007/um07-089.phpLæs ufo-beretninger på www.ufo.dk

Seneste indberetninger til SUFOI om ufo-oplevelser kan ses på www.ufo.dk under Observationer. 

Bliv medlem af SUFOI's Støttekreds
i 2020

- og vælg en bog

Foreningen Skandinavisk UFO Information drives af frivillig og ulønnet arbejdskraft. Vores primære opgave er at give offentligheden seriøs information om ufomyten gennem ufo.dk og sekundært at registrere observationer af usædvanlige himmelfænomener. Du kan læse om SUFOI's formål og vision her.

Du kan med et økonomisk bidrag på kr. 250 - og naturligvis gerne mere - gøre det muligt for os fortsat at drive ufo.dk og foretage undersøgelser af ufooplevelser.

Vi håber, at rigtig mange vil fortsætte med at bakke op om vores arbejde ved at blive medlem af støttekredsen.

Betaling foregår via netbank til konto 3113-9117725. Brug venligst kortkode 01 og anfør navn, adresse og bestillingsnummeret (fx B-033) på den ønskede, gratis titel.

Som medlem af SUFOI's Støttekreds har du ingen forpligtelser over for foreningen. Støttebeløbet gælder for et år.


Vælg 1 af disse 4 titler:
 

 
Fjerne kloder - Historien om opdagelsen af exoplaneter og jagten på verdener som vores

Der er milliarder af planeter i Universet, og mange af dem ligger i et lunt smørhul, hvor de potentielt kan huse liv. Denne opdagelse er en af de største i den moderne astronomi, og vi er kun lige begyndt at forstå, hvad der egentlig gemmer sig derude i kosmos af bizarre kloder.
Vælg bog A
 
 
Konspirationsteorier (fagbog for børn og unge)

Der findes en sandhed, som er skjult for os. Det siger folk, som tror på konspirationsteorier. Nogle teorier er usandsynlige og handler fx om øglemennesker, som styrer verden. Andre er måske sande, men ingen kan bevise det. Sprøjter fly gift ned over os, så vi bliver syge? Er Jorden flad? Har nogen sluppet coronavirus løs med vilje? Ja, mener konspirations-teoretikerne, men mange siger dem imod. Kampen om sandheden foregår især på nettet.
Vælg bog B
 
 
Ildkugler over Danmark - om sten der aldrig fløj

Tag med på en rejse gennem udvalgte danske beretninger om himmelfænomener, der på den ene eller anden måde er forbundet med fysiske fund. Ildkugler over Danmark - om sten der aldrig fløj er resultatet af mange års ihærdig udforskning af mystiske himmelfænomener. Ole Henningsen har i sit arkiv mange beretninger om sten og andre ting, som finderne har troet var det fysiske bevis for, at materialet er dumpet ned fra himlen.
Vælg bog C
 
 
UFO'er - Myter og viden

SUFOI fyldte 60 år den 17. december 2017. Det blev markeret med bogudgivelsen UFO'er - Myter og viden. Det er en stor og flot indbundet bog med mange spændende artikler om ufomyten og dens udvikling. Bogen præsenterer også resultaterne af den viden, som SUFOI og forskere verden over har indsamlet. I bogen kan du læse om de mest berømte ufooplevelser, få overblikket og naturligvis sikre dig mange timers underholdende læsning.
Vælg bog DUFO-Mail udgives af Skandinavisk UFO Information.

© SUFOI 2016. Nyhedsmedierne kan, i henhold til ophavsretsloven og med tydelig kildeangivelse, bringe citater fra signerede artikler. Artikler må kun bringes i deres hele udstrækning efter skriftlig aftale med Skandinavisk UFO Information - SUFOI. Print og fotokopier af indhold fra UFO-Mail er belagt med Copydan-vederlag.

 
 
Retur til artiklens begyndelse 
© Skandinavisk UFO Information - SUFOI • Eilekiersvej 14, 4100 Ringsted