logo
Danmarks UFO Forening 
Forside > UFO-Mail > UFO-Mail 2008 > UFO-Mail nr. 104

UFO-Mail nr. 104
24. november 2008


UFOerne vender tilbage!

Nej, ingen mystiske objekter er (endnu) landet foran Folketinget eller Amalienborg, men det sker lige nu på en tv-kanal nær dig. DK4 har netop taget hul på debatserien »Mysterier fra rummet«, og lørdag den 29. november sender DR2 en hel temaaften om ufoer.
DR2 Tema:
UFOerne vender tilbage -
UFOer over Danmark

29. november 2008, kl. 20.00-22.30

Programmet for denne temaaften ser således ud:

20.01 En verden af UFOer

UFOernes verdenshistorie er beretningen om sensationelle øjenvidneskildringer, militære UFO-kontorer a la »X-files«, hemmeligstemplede rapporter og et gigantisk netværk af UFO-efterforskere verden over. Verdens første UFO blev observeret den 24. juni 1947 og blev startskuddet til titusinder af andre verden over. USAs luftvåben har haft et særligt „UFO-kontor“, og UFOerne har sågar været oppe på FNs generalforsamling.

 
Amerikanske piloter gør sig klar til at gå på UFO- jagt i sommeren 1947, da en bølge af UFO-observationer satte USA på den anden ende.
Foto: DR

 
Nick Pope har været leder af det britiske forsvarsministeriums UFO-kontor - virkelighedens svar på »X-files«. Mød ham i DR 2's tema-udsendelse »UFOerne vender tilbage«.
Foto: DR


20.40 UFOer, løgne og den kolde krig

Det amerikanske militær og CIA tog UFOerne særdeles seriøst under Den Kolde Krig. Var det hemmelige våben fra Sovjetunionen, eller var det trusler fra det ydre rum? Hvad er sandhed, og hvad er løgn i de hemmeligstemplede UFO-rapporter?
Tysk dokumentar.

   
Det amerikanske militær og CIA tog UFOerne særdeles alvorligt under Den Kolde Krig.
Foto: DR


21.30 UFOer over Danmark

UFO-styrtet på Amager Fælled, danske jetfly på UFO-jagt og den mystiske beretning om „Sølvhatten“ på Falster. De danske UFO-historier giver ikke amerikanerne noget efter. Allerede i 1946 var aviserne fyldt med beretninger om mystiske „spøgelsesraketter“ på himmelen over Danmark, og i de sidste 50 år har UFO-detektiver fra den danske UFO-forening, SUFOI, efterforsket danskernes sælsomme UFO-beretninger.

 
Ole Henningsen, pensioneret Sparekassemand fra Lolland-Falster, er en af Danmarks sidste „ufo-detektiver“. Gennem 50 år har han kørt landet tyndt for at tage danskernes UFO-observationer nærmere i øjesyn.
Foto: DR

Blandt de medvirkende i temaudsendelsen om UFOer er planetarieleder Ole J. Knudsen, Steno Museet i Aarhus. Han har gennem årene undersøgt hundredvis af UFO-mysterier som leder af Alarmcentralen i den danske UFO-forening SUFOI.
 

 
Tilrettelægger Ole Retsbo (tv.) på ufo-jagt i New Mexico med den amerikanske ufolog Scott Ramsey.

Tilrettelægger Ole Retsbo (i midten) ses her under optagelserne til DR2's temaften om ufoer. Til venstre står webdesigner John Christiansen fra Bønnet på Falster. Han videofilmede et mystisk lys på himlen. »UFOerne vender tilbage« sendes både 29. november og 7. december 2008.
(Foto: Ole Henningsen)Mysterier fra rummet

Debatserie med Klaus Aarsleff på DK4

 

Fra midten af november sender DK4 seks programmer, der på forskellig vis beskæftiger sig med sælsomme og gådefulde foreteelser med relation til det store univers. Globetrotteren og den tidligere formand for eventyrernes klub, Klaus Aarsleff, har hver gang besøg af en fagperson, der er med til at belyse den pågældende problemstilling.

I det første program er emnet „På sporet af fremmed liv i universet“ med lektor Anja C. Andersen som gæst. Øvrige programtitler og gæster er: „UFOernes gåde“ med Toke Haunstrup (SUFOI), „Signaler fra aliens“ med Ole Henningsen (SUFOI), „Det ubegribelige univers“ med Niels Dalgaard, „Danmarks første rumturist“ med Per Wimmer og „Gud og de 100.000 kloder“ med Thorkild Grosbøll. Se de præcise programtidspunkter på http://www.dk4.dk/

Ole Henningsen (tv.) sammen med DK4's studievært Klaus Aarsleff.
Foto: Ole HenningsenSUFOI anbefaler

Julen nærmer sig, og det kan vi mærke på www.ufo.dk. Lige nu er disse to bøger de mest efterspurgte ufo-titler:

 Hvor og hvornår er der set noget?

Følg med i, hvilke observationer SUFOI modtager på Indberetninger perioden 1/10 - 31/12 2008. Her kan du også indberette din egen observation. Brug SUFOI's Observationsskema.
Synes du, at ufo-mail er spændende oplysninger og interessant læsning, så send denne ufo-mail videre til din familie, dine venner og bekendte.

Så har de også muligheden for at modtage ufo-mail gratis og uforpligtende, når der sker noget nyt:

Danske og udenlandske observationer eller fotografier, aktuelle himmelfænomener og spændende tilbud på ufo-materialer.

 
 
Retur til artiklens begyndelse 
© Skandinavisk UFO Information - SUFOI • Eilekiersvej 14, 4100 Ringsted