logo
Danmarks UFO Forening 
Forside > UFO-Mail > UFO-Mail 2006 > UFO-Mail nr. 72

UFO-Mail nr. 72
10. juli 2006


UFO'er gennem 100 år

Historikeren Michael David Hall fortæller i sin murstenstykke bog »UFOs: A Century of Sightings« om ufo-fænomenets historie fra 1896 til i dag.

 
I en omtale af bogen skriver Clas Svahn: „Med hovedvægten på USA har Hall her samlet 1900-tallets mest interessante ufo-hændelser med fokus på de store rapportbølger i 1896-97, 1946, 1947, 1952, 1954, 1957, 1965-67 og 1973.

Mange af rapporterne stammer fra militærets arkiv, og i flere af dem har militærfolk observeret fartøjet. For fartøjer er netop, hvad Hall koncentrerer sig om.

Til forskel fra de fleste andre af nutidens ufo-bøger er denne ikke forpestet af heftige bortførelsessager og storøjede ‚aliens’, hvilket er rart. Her møder læseren den virkelige, fysiske ufo-gåde * ikke hypnose-fremprovokerede historier, der ikke kan efterforskes. Hall, som leder Montgomery County Historical Society i Indiana, behandler sit emne med stor viden og uden overdrivelser. Hans sammenfatning af dette århundredes ufo-tilfælde er et godt forsøg på at beskrive et kontroversielt fænomen.“

UFOs: A Century of Sightings er på 375 sider, i stort format (21,5 x 28 cm), ill.
Kun kr. 259,00.
SUFOI tilbyder også en række andre engelsksprogede UFO-bøger:

 
En meget usædvanlig udgivelse med fotos og beskrivelser af Area 51 og det omkringliggende område - informationer du ikke finder andre steder.

Heftet er på 65 sider i stort format (lidt større end A4), spiralindbundet og trykt af forfatteren, Chuck Clark, som bor i Area 51's naboby Rachel og virkelig kender området og dets dragende aktiviteter.

Du kan sikre dig 2006-udgaven af »The AREA 51 & S-4 Handbook« for kr. 259,00.

 
En underholdende bog skrevet af Philip Plait, skaberen af www.badastronomy.com.

Forfatteren tager sig kærligt af myter, legender, misforståelser og løgnehistorier om alt fra astrologi til månelandings-„svindelhistorien“.

»Bad Astronomy« er på 277 sider, illustreret og koster kun kr. 159,00.

 
 

 

Bogen udkom i april 2000 og er på 544 sider med både en omfattende litteraturliste og et godt noteapparat.

Bogen er ud over at være en kronologisk ufo-historiebog for perioden 1941-1973 rig på observationsberetninger, klassiske hændelser og ufologiske sammenhænge, som ikke er set før.

Du kan sikre dig et unikt eksemplar af »UFOs and the National Security State« med Richard Dolans autograf ved at bestille bogen UFOs and the National Security State

 

Læs om bogen i artiklen Kampen for ufologien.

Firestorm.

 

 
Life Beyond Planet Earth. Udsolgt!

 
»On This Day In UFO History, 3rd Edition« indeholder 366 observationsberetninger (incl. den 29. februar) med årstal, tid og sted, vidnets navn samt et resume af hændelsen.

Derudover bringer bogen adresser, telefon/fax-numre, emailadresser og webadresser på mere end 600 internationale ufo-organisationer og ufo-tidsskrifter.

Spiralbind, engelsksproget, 77 sider.

On This Day in UFO History?

 Nye links på www.ufo.dk

På SUFOI's hjemmeside www.ufo.dk har vi udarbejdet en helt ny sektion med links til ufo-sites og beslægtede emner. Prøv: Links.
Synes du, at ufo-mail er spændende oplysninger og interessant læsning, så send denne ufo-mail videre til din familie, dine venner og bekendte.

Så har de også muligheden for at modtage ufo-mail gratis og uforpligtende, når der sker noget nyt:

Danske og udenlandske observationer eller fotografier, aktuelle himmelfænomener og spændende tilbud på ufo-materialer.

 
 
Retur til artiklens begyndelse 
© Skandinavisk UFO Information - SUFOI • Eilekiersvej 14, 4100 Ringsted