logo
Danmarks UFO Forening 
Forside > UFO-Mail > UFO-Mail 2006 > UFO-Mail nr. 70

UFO-Mail nr. 70
26. maj 2006


Roswell-obduktionsfilmen er fup!

Roswell-obduktionsfilmens bagmand er Ray Santilli, Han har været agent for kunstnere, haft pladeselskab og driver copyrighthandel. I begyndelsen af 1993 ledte han efter Elvis-film i USA hos en kameramand. Denne kameramand fortalte, at han også havde film fra 1947 af „obduktionen af en fremmed“.

Det viste sig - ifølge Santilli - at være 22 filmruller med flere forskellige optagelser: En undersøgelse af et væsen i et telt, to forskellige obduktioner, optagelser af nedstyrtningsstedet, optagelser af „kontrolpaneler“ og „I-bjælker“ med symboler og optagelser af præsident Truman.

Kameramanden havde arbejdet for militæret og var i juni 1947 blevet kaldt til obduktionen og nedstyrtningen. Han havde sendt filmene til militæret, men de 22 ruller var der „problemer med“, så han havde beholdt dem for at få dem efterbehandlet. På trods af flere henvendelser til militæret svarede de aldrig eller hentede de 22 ruller film.

Santilli besøgte kameramanden og så filmen. Santilli siger, at han straks ringede til Kodak, hvor han fik at vide, at kodningen på kanten af filmen viste, at fimrullerne var fra 1927, 1947 eller 1967.

 
Fotos: Roswell Footage Ltd.

Først havde Santilli en aftale med Polygram om, at de skulle købe obduktionsfilmen. Gary Shoefield fra Polygram tog til USA, men mødte ikke kameramanden. Kameramanden påstod, at han i mellemtiden var blevet syg og indlagt.

 
Billedhuggeren John Humphreys har lavet dukker/figurer til spillefilm som »Alexander« og »Charlie and the Chocolate Factory« og til tv-serien »Doctor Who«.

Han har hjemmesiden: www.john-humphreys.com
 

Imidlertid sprang Polygram fra, da man var bange for filmens retsforhold. Santilli ville selv købe filmen, men havde ikke pengene (US$ 100.000). Han solgte derfor på forhånd den ene af obduktionsvideoeme til samleren Volker Spielberg i Tyskland (senere Østrig) og fik dermed penge til at købe filmen.

Filmen blev endelig købt i starten af 1995. I maj 1995 blev noget af filmen vist i Museum of London for medierne, idet Santilli ønskede at sælge rettighederne for at tjene penge på filmen.

Rettighederne blev efterfølgende forhandlet til en række selskaber, og den 28. august 1995 blev filmen officielt vist i en række tv-programmer over hele verden. Salget af en video med hele obduktionsfilmen startede også denne dato.

 
Stillbillede fra science-fiction komedien »Alien Autopsy« med de to engelske komikere Ant og Dec.
 

SUFOI's Per Andersen var til stede, da obduktionsfilmen under hysteriske sikkerhedsforanstaltninger havde verdenspremiere den 5. maj 1995 i Museum of London - og han var lige fra første færd særdeles skeptisk over for filmens indhold. Stort set alt på filmen virker forkert: Kameraføringen, rummets indretning, og måden obduktionen udføres på.

Nu er endnu et søm til ligkisten slået i: Billedhuggeren John Humphreys har i et interview den 6. april 2006 i »Manchester Evening News« afsløret, at han i sin tid fremstillede dukken anvendt i Santillis obduktionsfilm.

På videooptagelsen spiller han lægen, som skærer i den „døde ufonaut“! Med denne afsløring bryder han det tavshedsløfte, som han for mere end 10 år siden gav Santilli.

John Humphreys' afsløring kommer samtidig med, at han har leveret en identisk dukke til anvendelse i science-fiction komedien »Alien Autopsy«.Roswell-obduktionsvideoen m.m. er tidligere behandlet i:
Synes du, at ufo-mail er spændende oplysninger og interessant læsning, så send denne ufo-mail videre til din familie, dine venner og bekendte.

Så har de også muligheden for at modtage ufo-mail gratis og uforpligtende, når der sker noget nyt:

Danske og udenlandske observationer eller fotografier, aktuelle himmelfænomener og spændende tilbud på ufo-materialer.

 
 
Retur til artiklens begyndelse 
© Skandinavisk UFO Information - SUFOI • Eilekiersvej 14, 4100 Ringsted