logo
Danmarks UFO Forening 
Forside > UFO-Mail > UFO-Mail 2002 > UFO-Mail nr. 12

UFO-Mail nr. 12
22. december 2002


UFO-Nyt i 2003

I øjeblikket arbejder vi på indholdet til det næste nummer af UFO-Nyt, som udkommer den 15. februar 2003. Her vil du bl.a. kunne læse om ufo-bortførelser og resultatet af en dugfrisk undersøgelse, som afslører, om der er hold i påstanden om, at der ses flere ufoer i nærheden af installationer med atomkraft eller atomare våben.

Som ny abonnent kan du tegne abonnement på UFO-Nyt i 2003 for kr. 197 - hvorved du sparer 65 kr. i forhold til normalprisen på kr. 262.
Et billede fortæller…

Internettet vrimler med mærkværdige fotos. En stor del er gedigne svindelnumre. Nogle er rigtig smart udført, men det meste er amatøragtigt. I den store mængde af støj kan man være heldig at finde en række godbidder. På hjemmesiden »Museum of Hoaxes« findes et udvalg af de mest berømte internet-fotos i en test, hvor din evne til at skelne mellem ægte og falsk udfordres. God fornøjelse på: http://www.museumofhoaxes.com/tests/hoaxphototest.html
Mere end 200 italienske USO-sager

Antallet af italienske rapporter om USO'er (Unidentified Submerged Objects) indsamlet og behandlet af en studiegruppe under Italian Center for UFO Studies (og ledet af Marco Bianchini) har netop passeret 200.

Den første udgave af »UsoCat« (den italienske database over uidentificerede objekter som er forsvundet ned i eller kommet op af havet, søer og floder) blev udgivet af CISU i 1996. Dengang var antallet af rapporter 117.

Besøg Centro Italiano Studi Ufologici (CISU) på: http://www.arpnet.it/ufo/english.htm
Tjek på julen?

Juletiden er rig på traditioner og myter. Kan du skelne mellem de ægte julefacts og de falske?

Test dig selv på: http://www.museumofhoaxes.com/tests/xmasquiz/christmas.html
Og med disse ord ønsker vi alle en glædelig jul og på gensyn i 2003.
Synes du, at ufo-mail er spændende oplysninger og interessant læsning, så send denne ufo-mail videre til din familie, dine venner og bekendte.

Så har de også muligheden for at modtage ufo-mail gratis og uforpligtende, når der sker noget nyt:

Danske og udenlandske observationer eller fotografier, aktuelle himmelfænomener og spændende tilbud på ufo-materialer.

 
 
Retur til artiklens begyndelse 
© Skandinavisk UFO Information - SUFOI • Eilekiersvej 14, 4100 Ringsted