logo
Danmarks UFO Forening 
Forside > UFO-Mail > UFO-Mail 2002 > UFO-Mail nr. 4

UFO-Mail nr. 4
18. juni 2002


Populære fejltagelser!

Med jævne mellemrum tester EU-Kommissionen EU-borgernes naturvidenskabelige viden. I en netop afsluttet undersøgelse skulle 16.000 EU-borgere tage stilling til 20 videnskabelige påstande og svare „sandt“, „falsk“ eller „ved ikke“.

Resultatet var ret nedslående. Næsten hver fjerde EU-borger tror stadig, at Solen kredser omkring Jorden. Næsten 1/8 mener, at radioaktiv forurenet mælk bliver sund og ufarlig efter kogning.
Siden den seneste undersøgelse i 1992 er der kun fremgang inden for få områder, for eksempel ved 59 pct. af de adspurgte nu, at de første mennesker ikke levede samtidig med dinosaurerne. I 1992 var procenten af vidende på dette område 50.

Kilde: FOCUS 2/2002

/-kmhStorslået opslagsværk!

I 1980 udkom bogen »The Encyclopedia of UFOs« af Ronald D. Story. Bogen er blevet et uundværligt opslagsværk for alle ufointeresserede. Nu har forfatteren gentaget kunststykket med den nye udgave »The Encyclopedia of Extraterrestrial Encounters«.

Fakta om bogen:
  • 681 sider
  • mere end 400 artikler/opslagsord
  • 300 fotos og tegninger

»The Encyclopedia of Extraterrestrial Encounters« kan også fås i en særlig cd-rom version med hele bogen som en pdf-fil og MS Word fil, søgefaciliteter, billedgallery og links til UFO/ET- relaterede websider.

CD-ROM'en kan købes for kr. 149,00 The Encyclopedia of UFOs + kr. 45,00 i ekspedition/porto.Synes du, at ufo-mail er spændende oplysninger og interessant læsning, så send denne ufo-mail videre til din familie, dine venner og bekendte.

Så har de også muligheden for at modtage ufo-mail gratis og uforpligtende, når der sker noget nyt:

Danske og udenlandske observationer eller fotografier, aktuelle himmelfænomener og spændende tilbud på ufo-materialer.

 
 
Retur til artiklens begyndelse 
© Skandinavisk UFO Information - SUFOI • Eilekiersvej 14, 4100 Ringsted