logo
Danmarks UFO Forening 
Forside > Salg > Bøger > Omtaler af danske ufo-bøger

Area 51

Area 51 er skrevet af Kim Møller Hansen, formand for SUFOI. Bogen er på 61 velillustrerede sider i A4-format og koster blot kr. 89,-

Læs her bogens første 7 sider.

Udgivelsesdato: 5. marts 2013.

Et evt. overskud fra salget af Area 51 går til driften af ufo.dk.

Area 51 er den første titel i serien Fakta & Myter. Bogserien behandler temaer, problemstillinger og oplevelser tilknyttet ufomyten. Det er ambitionen med Fakta & Myter, at hver titel bliver læserens jordbundne guide i en fascinerende, men forvirrende verden domineret af mystiske beretninger, konspirationsteorier og halve sandheder.

 

Bortført af aliens?

I efteråret 1975 blev tv-filmen The UFO Incident vist i USA. Filmen bygger på en historie fra det virkelige liv. Den 19. september 1961 havde ægteparret Betty og Barney Hill under en natlig køretur langt ude på landet i det nordøstlige USA en ufooplevelse, som udviklede sig dramatisk.

Under en række hypnose-sessioner hos en psykiater fortalte de år senere en utrolig historie om at være blevet bortført af aliens og undersøgt om bord i et stort rumskib. Efter nærkontakten med de ikke-jordiske satte ægteparret sig ind i bilen og ankom til deres hjem med to timers forsinkelse.

I 1992 konkluderede en amerikansk undersøgelse, at næsten fire millioner amerikanske borgere havde været bortført af aliens! Men hvad siger videnskaben om ufobortførelser? Hvad får personer til at tro, at de har været bortført af aliens? Og hvad skete der egentlig den septembernat i 1961 med ægteparret Betty og Barney Hill?

Deres oplevelse er blevet kaldt alle tiders bedst dokumenterede og mest overbevisende bortførelsesoplevelse, der involverer aliens. Men holder denne påstand? Det forsøger bogen Aliens fra Skandinavisk UFO Information at give en række svar på.

Aliens er skrevet af Kim Møller Hansen, formand for foreningen Skandinavisk UFO Information (SUFOI). Bogen er på 44 illustrerede sider i A4-format og koster kr. 89,-

Aliens udkom den 20. august 2013. Et evt. overskud fra salget af Aliens går til driften af ufo.dk.

Læs her 7 sider fra Aliens.

Aliens udkommer i bogserien Fakta & Myter, som behandler temaer, problemstillinger og oplevelser tilknyttet ufomyten. Det er ambitionen med Fakta & Myter, at hver titel bliver læserens jordbundne guide i en fascinerende, men forvirrende verden domineret af mystiske beretninger, konspirationsteorier og halve sandheder.

I serien er tidligere udkommet:
Kim Møller Hansen: Area 51, SUFOI 2013 (udkom den 5. marts)
Kim Møller Hansen: Roswell, SUFOI 2013 (udkom den 23. april)
Begge titler kan købes her i SUFOI's Butik,
som e-bøger hos Saxo.com og
lånes på ereolen.dk.
 

Er fremmede rumskibe styrtet ned?

 
UFO-myten er rig på historier om havarerede, fremmede rumskibe, hvor myndighederne påstås at skjule sandheden „og have fjernet hvert eneste spor efter nedstyrtningen“. Men kan det overhovedet lade sig gøre at slette alle spor? Det giver denne nye udgivelse fra Skandinavisk UFO Information svar på.

Læs også om verdens første ufostyrt, Aurora-mysteriet fra 1897, Rendlesham Forest-sagen fra 1980, Berwyn-mysteriet og et lige-ved-og-næsten-ufostyrt i Danmark i 1985.

Bogens kapitler belyser tilsammen ufonedstyrtningsmytens forskellige aspekter og går tæt på fakta og myter.

UFO-styrt er skrevet af Kim Møller Hansen, formand for foreningen Skandinavisk UFO Information (SUFOI). Bogen er på 56 illustrerede sider i A4-format.

UFO-styrt koster kr. 89,- og kan bestilles i SUFOI's webbutik. Et evt. overskud fra salget af printudgaven af UFO-styrt går til driften af ufo.dk.

Læs her 5 sider fra UFO-styrt.

UFO-styrt udkommer i bogserien Fakta & Myter, som behandler temaer, problemstillinger og oplevelser tilknyttet ufomyten. Det er ambitionen med Fakta & Myter, at hver titel bliver læserens jordbundne guide i en fascinerende, men forvirrende verden domineret af mystiske beretninger, konspirationsteorier og halve sandheder.

I serien er tidligere udkommet:
Area 51, Roswell, Aliens og Nærkontakt.
Roswell

Roswell er skrevet af Kim Møller Hansen, formand for SUFOI. Bogen er på 59 illustrerede sider i A4-format og koster blot kr. 89,-

Læs her bogens første 10 sider.

Udgivelsesdato: 23. april 2013.

Et evt. overskud fra salget af Roswell går til driften af ufo.dk.

Roswell er den anden titel i serien Fakta & Myter. Bogserien behandler temaer, problemstillinger og oplevelser tilknyttet ufomyten. Det er ambitionen med Fakta & Myter, at hver titel bliver læserens jordbundne guide i en fascinerende, men forvirrende verden domineret af mystiske beretninger, konspirationsteorier og halve sandheder.

I serien er tidligere udkommet: Area 51.

  

Verdens bedste nærkontakt?

Den 24. april 1964 var politibetjent Lonnie Zamora tæt på et ægformet fartøj lidt uden for byen Socorro i New Mexico. Ved siden af fartøjet stod to små væsner i hvide dragter.

Zamoras oplevelse var en nærobservation af 3. grad og endte med at blive det amerikanske flyvevåbens eneste uopklarede observation af et landet fartøj og besætningsmedlemmer. Zamoras oplevelse har ry for at være verdens bedste nærkontakt og det vigtigste bevis på besøg udefra.

SUFOI's nye bog Nærkontakt handler om det, som mange ufoentusiaster har kaldt ufomytens kerne: Nærobservationer. Når et mystisk objekt eller flyvende fartøj opleves meget tæt på af et eller flere vidner og endda nogle gange opleves i forbindelse med fremmede væsner eller aliens, kan vidnerne vel ikke tage fejl, og vi må stå med beviset på, at Jorden besøges udefra? Eller hvordan? Hvad er fakta, og hvad er myter? Det forsøger denne nye udgivelse at give nogle svar på.

Nærkontakt er skrevet af Kim Møller Hansen, formand for Skandinavisk UFO Information (SUFOI), og udkommer den 1. oktober 2013. Bogen er på 53 illustrerede sider i A4-format, koster kr. 89,- og bestilles i SUFOI's Webshop. Overskuddet fra salget af Nærkontakt går til driften af ufo.dk.

Nærkontakt er den 4. titel i bogserien Fakta & Myter, som behandler temaer, problemstillinger og oplevelser tilknyttet ufomyten. Det er ambitionen med Fakta & Myter, at hver titel bliver læserens jordbundne guide i en fascinerende, men forvirrende verden domineret af mystiske beretninger, konspirationsteorier og halve sandheder.

Læs her bogens første 12 sider.

I Fakta & Myter er tidligere udkommet:
Kim Møller Hansen: Area 51, SUFOI 2013 (udkom 5. marts)
Kim Møller Hansen: Roswell, SUFOI 2013 (udkom 23. april)
Kim Møller Hansen: Aliens, SUFOI 2013 (udkom 20. august)
Dansk UFO-litteratur 1950-1990

Den mest omfattende fortegnelse over ufo-bøger udgivet i Danmark. 300 bøger er beskrevet. De er ordnet efter emne, så det er nemt at finde netop den litteratur, man er på jagt efter.

To bind med i alt 83 sider.
Pris: kr. 39,00
Bestil. nr. B-004

OBS.: Ved alle bestillinger opkræves forsendelsesomkostninger på kr. 45,00 uanset hvor meget du køber.

Dobbeltmåner

SUFOI modtog i oktober 1993 seks beretninger om dobbeltmåner. Et ekstra billede af måånen var blevet observeret lige ved siden af den „rigtige“ måne.

Det bemæærkelsesværdige ved disse optiske fæænomener var bl.a., at ingen kendt litteratur synes at have beskrevet tilsvarende observationer. Heller ikke meteorologerne kendte til sådanne atmosfæriske fænomener.
Observationerne of dobbeltmåner er endnu et eksempel på, at naturen i sig selv skaber et væld of bemærkelsesværdige fænomener - hvoraf mange øjensynligt ikke er undersøgt og beskrevet nærmere.
Dette hefte beskriver, hvordan SUFOI undersøgte observationerne of dobbeltmåner, og hvilke teorier der måske kan forklare fænomenet.

Illustreret, 60 sider.
Pris: kr. 29,00
Bestil. nr. B-003

OBS.: Ved alle bestillinger opkræves forsendelsesomkostninger på kr. 45,00 uanset hvor meget du køber.

Projekt UFODATA

En rapport om databehandling of ufo- og ifo-rapporter. Beskrivelse of Projekt UFODATA, resultater og fremtiden.

Illustreret, 38 sider.
Pris: kr.19,00
Bestil. nr. B-001

OBS.: Ved alle bestillinger opkræves forsendelsesomkostninger på kr. 45,00 uanset hvor meget du køber.

50 år med ufoer

SUFOI’s store udgivelse om 50 års rapportarbejde skrevet af Toke Haunstrup.
Rapporten er på 144 sider og velillustreret.
Pris kun kr. 180,00.

Bestil. nr. B-069

OBS.: Ved alle bestillinger opkræves forsendelsesomkostninger på kr. 45,00 uanset hvor meget du køber.

 
Fakta om UFO

En bog om observationer af gådefulde himmelfænomener.

Hvad ved vi i dag om ufoer? Hvordan arbejdes der på at få mere at vide?
Her er bogen, der på seriøs og overskuelig måde behandler ufo-sagens mange spændende aspekter med observationsberetninger, ufo-teorier og kapitler om ufoer og religion, folketro og ufoer samt Bermuda Trekanten. Kan selvlæses fra 12 år.

Illustreret, 48 sider.
Pris: kr. 39,00
Bestil. nr. B-008

OBS.: Ved alle bestillinger opkræves forsendelsesomkostninger på kr. 45,00 uanset hvor meget du køber.
Avisænder - og andre dyr

Mærkelige og sjove episoder om dyr sakset fra pressen. Bl.a. fugle, der går til rockkoncerter, og aben der tog en tur i byen for at finde en mage.

Illustreret, 48 sider.
Pris: kr. 15,00
Bestil. nr. B-013

OBS.: Ved alle bestillinger opkræves forsendelsesomkostninger på kr. 45,00 uanset hvor meget du køber.
UFO-Bølger

Er ufo-bølger alene skabt af større opmærksomhed i medierne, eller findes der bølger, simpelt hen fordi ufoer optræder oftere i visse områder og på visse tidspunkter?

Ufo-bølger er ikke noget, som kun hører vores tid til. Der har været mange ufo-bølger i historisk tid. En af de mest veldokumenterede er bølgen fra 1896-97. Her var det ikke flyvende tallerkener eller ufoer, folk så, men luftskibe. Er der en sammenhæng mellem den moderne ufo-æras bølger og bølgerne fra forrige åhundrede? Disse spørgsmål giver heftet et svar på.

Illustreret, 50 sider.
Pris: kr. 9,00
Bestil. nr. B-014

OBS.: Ved alle bestillinger opkræves forsendelsesomkostninger på kr. 45,00 uanset hvor meget du køber.
UFOer - Hvad siger videnskaben?

Pro et contra Condon-rapporten

Den hidtil mest omfattende, videnskabelige undersøgelse af ufofænomeneme blev udføørt på vegne af den amerikanske regering hos University of Colorado i USA. Regeringen ville vide, om det var værd, at luftvåbenet beskæftigede sig mere med ufofænomenet.

Efter et par år og mange tusinde dollars, afleverede lederen af projektet, dr. Edward U. Condon, en rapport, der ikke helt uventet slog fast, at det var spild af tid og penge at undersøge ufo-rapporter fremover.
Siden har både tilhængere og modstandere ivrigt diskuteret, om rapporten var resultatet af en seriøs undersøgelse -eller om den var et bestilt arbejde. Dette hefte fremlægger alle fakta i sagen.

llustreret, 39 sider.
Pris: kr. 9,00
Bestil. nr. B-015

OBS.: Ved alle bestillinger opkræves forsendelsesomkostninger på kr. 45,00 uanset hvor meget du køber.
UFOer over Polen

I kølvandet på ændringerne i Østeuropa har SUFOI udgivet en af de få ufo-bøger, der findes fra området. UFOer over Polen indeholder mange rapporter om landinger, nærobservationer, fysiske påvirkninger og ufo-fotos fra Polen. Bogen behandler også ufologiens historie i Polen og indeholder bl.a. de to første polske ufo-fotos.

To bind med i alt 80 sider.
Pris: kr. 39,00
Bestil. nr. B-018

OBS.: Ved alle bestillinger opkræves forsendelsesomkostninger på kr. 45,00 uanset hvor meget du køber.
Synspunkter - tre ufo artikler

I bogen drøftes følgende centrale spørgsmål: Er det en bestemt type personer, der ser ufoer? Er der nogen sammenhæng mellem ufoer og kuglelyn? Hvordan kan man analysere rapportmaterialet?

Illustreret, 57 sider.
Pris: kr. 9,00
Bestil. nr. B-020

OBS.: Ved alle bestillinger opkræves forsendelsesomkostninger på kr. 45,00 uanset hvor meget du køber.
Jagten på Exmoor-uhyret

På Exmoor-heden i Sydengland bliver der iagttaget store sorte og brune rovdyr. De lusker rundt om natten og dræber i hundredvis af får. Hvad er disse dyr?

Dette spørgsmål tog syv danskere til England for at besvare. »Operation Exmoor« varede næsten en måned, og deltagerne fandt nogle af de overfaldne får, spor efter rovdyre og masser af øjenvidneberetninger.
Læs den spændende og underholdende beretning om ekspeditionen og dens oplevelser.

Illustreret, 41 sider.
Pris: kr. 15,00
Bestil. nr. B-022

OBS.: Ved alle bestillinger opkræves forsendelsesomkostninger på kr. 45,00 uanset hvor meget du køber.
Mystiske Dyr

Enestående bibliografi med over 3.000 referencer til litteratur om mystiske dyr.

Tre bind, 175 sider.
Pris: kr. 46,00
Bestil. nr. B-023

OBS.: Ved alle bestillinger opkræves forsendelsesomkostninger på kr. 45,00 uanset hvor meget du køber.
UFO Detektorer

I denne rapport behandles spørgsmålene: Hvad er en ufo-detektor? Hvordan opbygges et overvågningsudstyr? Og hvordan behandles de indsamlede data?

Illustreret, 39 sider.
Pris: kr. 19,00
Bestil. nr. B-025

OBS.: Ved alle bestillinger opkræves forsendelsesomkostninger på kr. 45,00 uanset hvor meget du køber.
Mirakelmanden Uri Geller

Uri Geller overbeviste ikke så få om sine færdigheder - men hvad var de egentlig? Her er beretningen om Gellers besøg i Danmark og hans påståede evner.

Illustreret, 35 sider.
Pris: kr. 9,00
Bestil. nr. B-026

OBS.: Ved alle bestillinger opkræves forsendelsesomkostninger på kr. 45,00 uanset hvor meget du køber.
Læs kritisk om ufoerne

„...Drengen gik hen mod lyskuglen. Kuglen svævede hen til drengen og ’smeltede sammen‘ med ham. Den drejede rundt i en vanvittig fart. De røde flammer blev til en mørk, rød ring om kuglen. Kuglen steg langsomt. Den fløj gennem træernes øverste grene og skråt ind over svømmehallen...“

Læs mere om den mystiske lyskugle og andre spændende ufo-historier i Læs kritisk om ufoerne, som kan selvlæses af børn fra 11-12 år. SUFOI kan tilbyde bogen i en sæærlig udgave signeret af forfatteren.

Illustreret, 56 sider.
Pris: kr. 79,00
Bestil. nr. B-032

OBS.: Ved alle bestillinger opkræves forsendelsesomkostninger på kr. 45,00 uanset hvor meget du køber.
UFO'ernes verden

klassiske beretninger Jorden rundt


„...Pludselig opdagede jeg mod syd et skinnende objekt... Det befandt sig ikke på vejen og lignede ved første øjekast en bil med bunden i vejret. Jeg troede, at det måske var nogle børn, som havde gjort det, for lige ved siden af objektet stod der to skikkelser i hvide kedeldragter. En af dem så ud til at dreje hovedet og kigge overrasket på patruljevognen.

Jeg havde kun holdt stille i nogle få sekunder og kørte nu hurtigt ned mod de to skikkelser i håb om at kunne hjælpe...“

Sådan fortæller betjent Lonnie Zamora. Den 24. april 1964 så han et ægformet fartøj uden for byen Socorro i staten New Mexico. Ved siden af fartøjet stod to ufonauter. Det amerikanske flyvevåben undersøgte Zamoras nærobservation af tredje grad, men fandt efter grundige undersøgelser ingen forklaring på hændelsen. Den er i dag en ufo-klassiker, ligesom de mange andre beretninger, der behandles i SUFOI's nye udgivelse »UFO'ernes verden« skrevet af UFO-Nyts redaktør Kim Møller Hansen.

I perioden 1981-1986 var artikelserien „UFO-klassiker“ et fast indslag i UFO-Nyt. Serien redegjorde for de berømte ufo-observationer, så både nye og „gamle“ læsere kunne læse dem med udbytte. Artiklerne fremlagde så korrekte oplysninger som overhovedet muligt, med relevante gamle og nye kilder - og hvor det var muligt, blev sagerne opdateret med de senest tilgængelige undersøgelser, interviews etc. Nu er alle disse artikler samlet for første gang i »UFO'ernes verden«.

„UFO'ernes verden“ består af 4 gennemillustrerede hæfter på i alt 212 sider! Pris: 59,00 kr.

Bestil. nr. B-011

OBS.: Ved alle bestillinger opkræves forsendelsesomkostninger på kr. 45,00 uanset hvor meget du køber.
Mysteriet om UFO'er


„...uden varsel - og uden en lyd - eksploderer et enormt lys lige over bilen. Lyset blinker hurtigt. Den unge mand ser ud ad forruden og opdager en mægtig skive. Han er bange, men åbner alligevel bildøren, sætter venstre fod på vejbanen og læner overkroppen ud...“

Sådan begyndte en nervepirrende oplevelse for en ung mand, der en aften i september 1995 skulle besøge sine forældre i Vejle. På den mørke landevej havde han en nærobservation af en ufo.

Hvert år ser tusindvis af ganske almindelige mennesker noget uforklarligt på himlen. Hvad er det så, de ser? Og hvad ved vi egentlig om ufoer?

I »Mysteriet om UFO'er« ser Kim Møller Hansen nærmere på nogle af de ufo-myter, som i øjeblikket er populære på bl.a. Internettet: Den påståede nedstyrtning i Roswell og obduktionen af ufonauterne, folk som bortføres af ufoer, og de uhyggelige „mænd-i-sort“ som tvinger ufo-vidner til tavshed. Disse myter samt de mere troværdige beretninger som for eksempel ufo-bølgen over Belgien i 1989-91 og de veldokumenterede danske observationer tegner et billede af et spændende og drilagtigt mysterium, der helt sikkert også kan lære os meget om mennesket.

Mysteriet om UFO'er
Af Kim Møller Hansen
54 sider, illustreret, kr. 39,00, ISBN 87-00-31704-7
målgruppe: 12-15 år

Best. nr.B-033

OBS.: Ved alle bestillinger opkræves forsendelsesomkostninger på kr. 45,00 uanset hvor meget du køber.
Det mystiske Danmark

- en rejseguide til spøgelser, uhyrer og andre mærkværdigheder


bogens forside

Der er velkendt, at det spøger både her og hisset; men kun to steder i verden risikerer man at møde en afrevet arm. Det ene sted er Tower i London, og det andet er Hvedholm Slot på Sydvestfyn. Spøgelsesarmen på Hvedholm har først og fremmest vist sig i forbindelse med større middagsselskaber, hvor den bliver rakt ind over bordet, som om den vil tage et eller andet, hvorefter den forsvinder.

Det er ikke så tit, man støder på kranier, der kan bevæge sig omkring ved egen hjælp, men i Egtved i Østjylland kan man risikere at møde netop sådan en tingest. Det blev i en lang årrække opbevaret på Egtved præstegård, og her følte det sig åbenbart godt tilpas, for uanset hvad man gjorde for at slippe af med det, blev det ved med at dukke op igen. Selv da det på et tidspunkt blev begravet på kirkegården ved Egtved Kirke, var det allerede rykket ind på præstegården igen, da man kom hjem efter begravelsen.

Rosenborg har hele to spøgelser, der ofte viser sig. Christian 4. veksler bemærkninger med rengøringspersonalet - men han gør ingen fortræd og holder bare øje med, at alt står vel til på slottet. Frederik 4. dukker gerne op, når hans fine venetianske glassamling skal renses.

Rundt om i landet er der mange steder, hvor man har beretninger om spøgelser, uhyrer og andet mærkværdigt. I bogen »Det mystiske Danmark« fortæller Lars Thomas om 75 af disse spændende steder. Alle afsnit er forsynet med kørselsvejledning, så man nemt kan finde frem og måske selv opleve gyset.

Lars Thomas: Det mystiske Danmark
219 sider, illustreret og indbundet
Pris: Kr. 199,00
Bestillingsnummer: B-059

OBS.: Ved alle bestillinger opkræves forsendelsesomkostninger på kr. 45,00 uanset hvor meget du køber.
40 nye rapporter om sammensværgelser

Står Disney bag massemord på lemminger? Blev Tordenskjold henrettet?
Er ex-præsident Clinton morder? Hvad er smølfernes hemmelighed?
Ny bog om konspirationsteoriernes farverige univers.

 

Hvem vidste, at John Wayne og Joseph Stalin var dødsfjender, og at den sovjetiske diktator ved flere lejligheder forsøgte at ombringe Hollywoods westernhelt? Eller at den græske skibsreder Onassis var en skruppelløs superskurk, der i årtier udskiftede den frie verdens ledere, som det passede ham? Eller at Monica Lewinsky-affæren hjalp Bill Clinton med at aflede justitsministeriets efterforskning af, om han stod bag mordet på Hillary Clintons elsker Vince Foster.

Og hvem var klar over, at filmselskabet Disney i 1958 iscenesatte et kynisk massemord på hundredvis af uskyldige dyr? Eller at tegneserien Smølferne i virkeligheden er et kommunistisk propagandaeksperiment.

At sammensværgelsesteorier gemmer på chokerende informationer om verdens rette sammenhæng, kan man forvisse sig om ved at læse Lars Bugges nye samling af konspirationsteorier. Som det var tilfældet med Konspirationteorier - 40 populære sammensværgelser, der udkom i 2003 (og stadig kan købes hos SUFOI), blander forfatteren med løs hånd de mest forrykte teorier med seriøse bud på historiske antagelser, der kunne trænge til et kritisk eftersyn. Således er den italienske premierminister Silvio Berlusconis forbindelser til den kriminelle loge Propaganda Due et veldokumenteret faktum, og historien om soldaten Jessica Lynchs heltemodige befrielse fra et irakisk fængsel er bl.a. af BBC blevet afsløret som rendyrket propaganda fra Pentagon.

Danmark er ikke overrepræsenteret i sammensværgelsernes kulørte univers. Men i Lars Bugges nye samling er der ikke desto mindre blevet plads til en række hjemlige konspirationsteorier, som ikke lader deres amerikanske fætre meget tilbage at ønske. Dobbeltmordet på Peter Bangsvej og likvideringen af Jane Horney er en sand guldgrube for konspirationsteoretikere med interesse for besættelsestidens mysterier. Bogen ripper også op i forretningsmanden Harald Plums mystiske tredobbelte selvmord i 1929 og søsætter en kontroversiel teori om Tordenskjolds død i 1720.

Forfatteren og foredragsholderen, cand. merc. Lars Bugge, har beskæftiget sig med konspirationsteorier i en årrække. »Flere konspirationsteorier« er hans anden udgivelse om emnet og på internetsiden http://www.konspirationsteorier.dk/ uddyber og supplerer han konspirationsteorier bebehandlet i bøgerne.

Lars Bugge: Flere konspirationsteorier - 40 nye sammensværgelser, 168 sider, illustreret og indbundet. Kun kr. 49,00.
Bogen bestilles på Bestillingsnr. B-053.

OBS.: Ved alle bestillinger opkræves forsendelsesomkostninger på kr. 45,00 uanset hvor meget du køber.
Hemmelige selskaber
40 dræberkulter og sære sekter

Klaus Aarsleff
Pris: kr. 69,- inkl. moms
176 sider, indbundet, illustreret

 

40 af de mest groteske og morsomme hemmelige selskaber, skøre sekter og vanvittige dommedagskulter. Læs om den morderiske Charles Manson-familie, UFO-kulten Heaven's Gate, den indiske dræber-orden Thug'erne, llluminati og Opus Dei, verdens ondeste mand, rumguden Orthon, Moon-bevægelsen, Scientology og mange andre sekter kendt fra Dan Browns romaner og den lukkede afdeling af virkeligheden.

Bestillingsnr. B-058

Pris kr. 69,00

OBS.: Ved alle bestillinger opkræves forsendelsesomkostninger på kr. 45,00 uanset hvor meget du køber.


 


OBS.: Ved alle bestillinger opkræves forsendelsesomkostninger på kr. 45,00 uanset hvor meget du køber.

Retur til artiklens begyndelse 
© Skandinavisk UFO Information - SUFOI • Eilekiersvej 14, 4100 Ringsted