Søge felt
Seneste produkt
Roswell.jpg

Roswell

Pris:49.00kr.
Besøgende:
I dag: 2I alt: 31319

Mysteriet om UFO'er / B-033

Bøger for børn og unge

Mysteriet om ufoer
Mysteriet om ufoer
Pris:54.00kr.
Læg i kurv
Vurdering:2.60, Afstem:160

Mysteriet om UFO'erne

„...uden varsel - og uden en lyd - eksploderer et enormt lys lige over bilen. Lyset blinker hurtigt. Den unge mand ser ud ad forruden og opdager en mægtig skive. Han er bange, men åbner alligevel bildøren, sætter venstre fod på vejbanen og læner overkroppen ud...“

Sådan begyndte en nervepirrende oplevelse for en ung mand, der en aften i september 1995 skulle besøge sine forældre i Vejle. På den mørke landevej havde han en nærobservation af en ufo.

Hvert år ser tusindvis af ganske almindelige mennesker noget uforklarligt på himlen. Hvad er det så, de ser? Og hvad ved vi egentlig om ufoer?

I »Mysteriet om UFO'er« ser Kim Møller Hansen nærmere på nogle af de ufo-myter, som i øjeblikket er populære på bl.a. Internettet: Den påståede nedstyrtning i Roswell og obduktionen af ufonauterne, folk som bortføres af ufoer, og de uhyggelige „mænd-i-sort“ som tvinger ufo-vidner til tavshed. Disse myter samt de mere troværdige beretninger som for eksempel ufo-bølgen over Belgien i 1989-91 og de veldokumenterede danske observationer tegner et billede af et spændende og drilagtigt mysterium, der helt sikkert også kan lære os meget om mennesket.

Mysteriet om UFO'er
Af Kim Møller Hansen
54 sider, illustreret, kr. 39,00, ISBN 87-00-31704-7
målgruppe: 12-15 år

Bestillingsnr.: B-033