Tilbud på bøger

Bøger for voksne

Pris:399.00kr.
Læg i kurv
Vurdering:1.89, Afstem:9

Danske X-filer – Forhistorien er på 192 gennemillustrerede farvesider i A4-format og indbundet. Normalprisen er kr. 329.

Bogen giver et enestående indblik i centrale danske politikeres, videnskabsfolks og militærpersoners tanker, opdagelser og strategier ifm. ufoer. Bogens forfatter, Ole Henningsen, har i en periode på 10 år brugt i hundredvis af timer på at granske avisudklip, breve, rapporter, analyser og andet uforelateret materiale på Det Kongelige Bibliotek og i Rigsarkivet.

Ole Henningsen udtalte til pressen ifm. udgivelsen: "Jeg har fundet materiale, hvis eksistens nogle har fantaseret og fablet om, og i ’Danske X-filer – Forhistorien’ offentliggøres vigtige dele af dette, så man får facts på bordet.”

I Danske X-filer afsløres det blandt andet, at russiske agenter gennem årene har vist interesse for ufo-efterforskningsarbejdet i Danmark og forgæves har forsøgt at skaffe sig mulige meddelere.

Anmelderne skriver om Danske X-filer - Forhistorien:

  • "… Dette er en rigtig interessant udgivelse, som dykker ned i arkiverne med henblik på at fremvise, hvad de danske myndigheder besidder af gemt ufoarkivmateriale. Bogen vækker læserens nysgerrighed ..." (Lektørudtalelsen)

  • "... indholdet er førsteklasses, og giver et godt billede af, hvordan det danske forsvar og de tidlige danske ufo-grupper forholdt sig til fænomenet..." (Clas Svahn, UFO-Aktuellt)

 

UFO’er – Myter og viden er en flot bog med mange spændende artikler om ufomyten og dens udvikling. Bogen præsenterer den viden, som SUFOI og forskere verden over har indsamlet. Bogen udkom, da SUFOI fyldte 60 år den 17. december 2017. I bogen kan du læse om de mest berømte ufooplevelser, få et godt overblik over ufoernes historie og naturligvis sikre dig mange timers underholdende læsning. Bogen er indbundet i A4-format og på 204 sider med 120 illustrationer i s/h og farve. Normalprisen er kr. 149.

 

Om UFO’er – Myter og viden:

  • "… Spændende og flot bog ... Bogen udstråler, at forfatterne har stort engagement og passion for mange af de myter og historier som omgiver UFO'er, og den virker samtidig både saglig og velresearchet. Bogen er velskrevet og layoutet er lækkert udført. De mange flotte fotografier og illustrationer fuldender værket ...” (Lektørudtalelsen)

 

Nu kan du – så længe lager haves – få både Danske X-filer – Forhistorien og UFO’er – Myter og viden til en samlet tilbudspris på kr. 399. Du sparer kr. 79.

 

Ved bestillingen opkræves forsendelsesomkostninger på kr. 45,00.