Project Saucer - Da ufomyten blev skabt / B-086

Bøger for voksne

Pris:29.00kr.
Læg i kurv
Vurdering:2.67, Afstem:183

 Mennesket har til alle tider oplevet mystiske fænomener på himlen. I sidste halvdel af 1940’erne og i begyndelsen af 1950’erne gav frygten under Den Kolde Krig og den stadigt voksende populærkultur de mystiske himmelfænomener en konkret form som flyvende tallerkener – og senere ufoer fortolket som besøg udefra.

Hvorfor blev folks oplevelse af himmelfænomener pludselig særligt udbredte i 1947 og i de følgende år? Hvilken betydning spillede samfundsmæssige og kulturelle forhold? Hvorfor tog det amerikanske flyvevåben oplevelserne så alvorligt, at det begyndte at indsamle og analysere folks beretninger? Og hvad fandt flyvevåbnet egentlig ud af? SUFOI’s nye bogudgivelse Project Saucer - Da ufomyten blev skabt har som ambition at besvare disse spørgsmål, skabe overblik og sætte ufomyten ind i en historisk og kulturel sammenhæng.

Project Saucer - Da ufomyten blev skabt er skrevet af Kim Møller Hansen, formand for foreningen Skandinavisk UFO Information (SUFOI).

Project Saucer - Da ufomyten blev skabt er den 7. og sidste titel i serien Fakta & Myter og udkom den 18. august 2015. Bogen er trykt i et meget begrænset oplag, så skynd dig at bestille nu.

Project Saucer - Da ufomyten blev skabt er på 108 illustrerede sider i A4-format i farvetryk og koster kr. 49. Et evt. overskud går ubeskåret til driften af ufo.dk.

Læs her ganske gratis 14 sider fra bogen.