Bermuda Trekanten - og andre myter / B-085

Bøger for voksne

Pris:129.00kr.
Læg i kurv
Vurdering:2.86, Afstem:43

„... Alle elektroniske og magnetiske navigationsinstrumenter var ude af drift. Kompasnålen drejede rundt og rundt, selv om flyet fløj lige fremad ... I stedet for som ventet at se den blå himmel var alt indhyllet i en mørk, gråhvid dis. Sigtbarheden så ikke ud til at være på mere end tre km. Vi kunne nu hverken se havet, horisonten eller himlen. Luften var meget rolig, og der var hverken lyn eller regn. Jeg vil kalde det for en ‚elektronisk tåge’, da det så ud, som om det var det, der forstyrrede vores instrumenter...“

Bermuda Trekanten - og andre myter er skrevet af Kim Møller Hansen, formand for SUFOI. Bogen udkommer den 1. september 2014. Den er på 86 illustrerede sider i A4-format og koster kr. 129. Et evt. overskud fra salget af Bermuda Trekanten - og andre myter går til driften af ufo.dk.

Bermuda Trekanten - og andre myter er den 6. titel i bogserien Fakta & Myter, som behandler temaer, problemstillinger og oplevelser tilknyttet ufomyten. Det er ambitionen med Fakta & Myter, at hver titel bliver læserens jordbundne guide i en fascinerende, men forvirrende verden domineret af mystiske beretninger, konspirationsteorier og halve sandheder.

Læs her 12 sider fra bogen