logo
Danmarks UFO Forening 
Forside > Artikler > Naturfænomener > Rock'n Roll UFO

Rock'n Roll UFO

Fire fotos taget i Nashville, Tennessee 1989

I de seneste par år har fire farvestrålende og dramatiske ufo-fotos cirkuleret i ufo-kredse og bl.a. været publiceret i det engelske sensationsblad »UFO Magazine« og her fremstillet som fotos af den ægte vare.

Historien bag billederne er særdeles kortfattet og mangelfuld:

Om natten den 27. september 1989 kører en mand på en motorvej ved Nashville i staten Tennessee, USA.
Pludselig opdager han et usædvanligt lys over nogle træer. Han kører ind til siden, tager sit professionelle kamera frem og snupper fire billeder af lyset.
Da han senere fremkalder filmen, opdager han det veritable lysshow, som man tydeligt kan se omkring objektet.
Lysstrålerne og røgen var ikke synlig, da han tog billederne. Fotografen forærede en stak billeder til en ven, som siden da velvilligt har delt ud af dem ved ufo-kongresser i USA.

Efter offentliggørelsen af billederne på Internet og i diverse blade, har mange udtalt sig kritisk om dem. Og at dømme ud fra de indlæg, jeg hidtil har læst, er der ingen tvivl om, at de fire billeder (naturligvis) viser en model.

 

Flere har peget på, at objektet (som er det samme på alle fire billeder) i mistænkelig grad ligner det ufo, som rock-bandet »Electric Light Orchestra« tilbage i 1970erne og 80erne brugte som motiv på flere plade-covers, bl.a. »Out Of The Blue«. Gruppen fik endda bygget et kæmpe-ufo til brug påscenen, hvor det i røg og damp og med assistance fra flere kraner svævede rundt!

Objektet på de fire Tennessee-fotos er nok en rekvisit til en sådan rock-koncert. Røgen på billedet ser ud til at komme nedefra og sprede sig ukontrolleret - ligesom damp fra tøris. Og lysstrålerne kommer nedefra - som fra projektører på scene-gulvet.

Retur til artiklens begyndelse 
© Skandinavisk UFO Information - SUFOI • Eilekiersvej 14, 4100 Ringsted