logo
Danmarks UFO Forening 
Forside > Artikler > Myter og mysterier > Svært at tro på...

Svært at tro på...

En duft af undergang

Den 19. februar 1994 var Gloria Ramirez indlagt på Riverside General Hospital i Californien på grund af kvalme og åndedrætsproblemer. En sygeplejerske fra intensivafdelingen forsøgte at tage en blodprøve, da hun bemærkede, at der lugtede af ammoniak. Kort efter faldt sygeplejersken om. Dr. Julie Gorchynski blev også dårlig ligesom andre på stedet.

Da Ramirez døde, blev hendes lig lagt i en forseglet, lufttæt stålkiste. To prøver fra obduktionen blev lagt ved.

Dr. Gorchynski blev kort efter invalid. Myndighederne sagde, at det hele skyldtes massehysteri som følge af stress.

Kilder: The Plain Dealer, 22. februar 1994 og 24. februar 1994; Los Angeles Times, 23. februar 1994; Chicago Tribune, 23. februar 1994 m.fl.
„Kødædende“ bakterie

Steve Hillman, 37, var offer for en „kødædende“ streptokok A infektion. Efter et kirurgisk indgreb på den ene endeballe fortalte han den 8. maj 1994 fra sin seng i Pompano Beach, Florida, medierne om sine lidelser.

En 51årig kvinde døde i Denver, Colorado, den 3. juli 1994, efter bakterien havde „ædt“ det meste af hendes krop.

Mellem 10.000 og 15.000 amerikanere får hvert år en alvorlig streptokok A infektion, og mellem 1.000 og 3.000 af dem dør.

Kilde: St. Louis Post-Dispath, 8. juni 1994 og 29. juli 1994; Colorado Springs Gazette Telegraph, 5. juli 1994
Fisk med hundehoved

Videnskabsmænd er forundret over en fisk, som Lyle Dyslin fangede i Clear Lake - det nordlige Californiens ældste sø.

Fiskens hale var vandret, hvilket ikke er normalt for kendte fisk, men for havpattedyr som hvaler og delfiner. Brystfinnerne lignede fødder. Hovedet lignede en hund, endda Dyslins gravhund. Derfor kunne han ikke få sig selv til at slå den ihjel. Han tog et billede af fisken, ridsede sine initialer i dens pande og satte den ud igen.

Kilde: Examiner and Chronicle, 3. oktober 1993
Levende computer-virus

Den britiske astrofysiker og matematiker Stephen W. Hawking påstår, at „computer-virus er levende organismer“. Den 2. august 1994 sagde han på Macworld Expo i Boston, Massachusetts, at computer-virus er parasitter, som ødelægger stofskiftet i værtscomputeren og reproducerer sig selv.

„Vi har skabt en livsform i vores eget billede,“ siger Stephen Hawking og henviser til den destruktive natur.

Kilde: USA Today, 3. august 1994
Dræbende regndråber

Sunny Barclift, indbygger i Grays Harbor County nær Oakville, Washington, opdagede den 7. august 1994 nogle små dråber på gulvet i sit hjem. Dråberne dukkede op under to regnbyger i august. Dråberne var skyld i, at hendes kattekilling døde, og at hun selv, hendes mor, Dottie Hearn, og en ven blev syge.

Dr. David Little, som behandlede Dottie Hearn, fik nogle af dråberne sendt til undersøgelse på et laboratorium. Laboratoriet fandt menneskelige celler i prøverne.

Dick Meyer, talsmand for Federal Aviation Administration, sagde, at dråberne ikke stammede fra et flytoilet.

Nogle fra byen fandt ud af, at det amerikanske flyvevåben kort forinden havde kastet bomber i Stillehavet 15 til 25 km ud for staten Washingtons kyst. De mente, at små stumper fra vandmænd var blevet slynget op i luften og senere faldt ned sammen med regnbygerne.

Kilde: Seattle Post-Intelligencer, 18. og 20 august 1994)Søuhyrer i parring


Ed Bousfield, biolog ved Royal B.C. Museum, fortæller, at to piloter i et Cessna vandfly har forstyrret et par søuhyrer, der var i færd med at parre sig.

De to dyr, som havde de traditionelle pukler, var kommet ind i Saanich Fjord for at yngle. Da flyet landede på vandet, svømmede søuhyrerne bort med omkring 65 km/t.

Kilde: Sun, Vancouver, B.C. Canada, 30. oktober 1994
Havfruen i Hongkong

I oktober 1993 kaldte en fisker Hongkong over radioen og fortalte, at han var på vej i havn med en mærkelig skabning. Den havde langt hår og et spidst ansigt, men hverken arme eller ben.

Omkring 2.000 mennesker ventede på havnen for at se det underlige væsen, men hverken den mystiske fisker eller „havfruen“ dukkede op.

Nogle mente, at dyret kunne være et stort havpattedyr, måske en dugong. Den udsender en sirene-lignende lyd og har måske inspireret til legenderne om de lokkende havfruer.

Kilde: Daily Post, 14. oktober 1993Grøn regn over San Francisco


Omkring 20 personer fortalte sundhedsinspektører og brandmænd, at de så grøn væske falde som regn den 17. februar 1994 omkring kl. 14.30 i Mission Street, San Francisco. En foreløbig undersøgelse af væsken viste, at den ikke var farlig. Alle undersøgte prøver var stærkt fortyndede.

Kilde: Fort Wayne Journal-Gazette, 20. februar 1994
Ny video-film med det kinesiske søuhyre

Et vandområde på toppen af Changbai Bjerget i Jilin provinsen i Yanji i Kina hedder Drage Søen, fordi nogle mennesker har set Kinas svar på Loch Ness Uhyret her.

Der kom så mange rapporter fra området i 1993, at der blev dannet en undersøgelsesorganisation: Research Association for Queer Animals.

I 1962 så Zhou Fengying fra Jilin Meteorologiske Institut to uhyrer. I 1980 så han syv eller otte. Den 20. august og 2. september 1994, dukkede uhyrerne igen op. De blev filmet på videobånd, inden de forsvandt.

Kilde: San Francisco Chronicle, 17. september 1994

Oversættelser: Flemming O. Rasmussen
Bearbejdelse: Kim Møller Hansen

Retur til artiklens begyndelse 
© Skandinavisk UFO Information - SUFOI • Eilekiersvej 14, 4100 Ringsted