logo
Danmarks UFO Forening 
Forside > Artikler > Manipulation og fup > Skjuler vi sandheden?

Leder i UFO-Nyt nr. 3, 2001, som udkom 15. august

Skjuler vi „sandheden“?

Internettet bliver flittigt brugt. Det mærker vi tydeligt, dels på foreningens hjemmeside (www.sufoi.dk) og dels på de mange henvendelser vi får, når folk i cyberspace er stødt på informationer, som de undrer sig over og ønsker en forklaring på. Vi har bl.a. modtaget henvendelser angående »The Disclosure Project« og er i den forbindelse blevet spurgt, hvorfor SUFOI ikke giver projektet en omfattende omtale - og om denne tilsyneladende „tavshed“ skyldes, at vi forsøger at skjule sandheden om ufoerne?

Logo for The Disclosure Project

Forklaringen er den enkle, at The Disclosure Project ikke adskiller sig fra så mange andre ufoorganisationer - og derfor ikke er noget epokegørende - men endnu vigtigere er det faktisk, at vi anser manden bag projektet, Steven Greer, for at være utroværdig.

Steven Greer er ansvarlig for ufogruppen CSETI (Center for Study of Extraterrestrial Intelligence). Han er overbevist om, at de amerikanske myndigheder har et fremmed rumskib og dets besætning i sin forvaring og netop nu udvikler et fartøj, som kan flyve hurtigere end lyset. Greer har i årevis forgæves forsøgt at få Kongressen til at afholde offentlige høringer, der skal fortælle om ikke-jordiskes tilstedeværelse på Jorden og afsløre, hvad amerikanerne har lært om de fremmede rumskibes fremdriftsmåder. Nu er han med oprettelsen af The Disclosure Project gået i offensiven med en foredragsturne og stort anlagte pressekonferencer, som transmitteres direkte på internettet. Alt dette skal overbevise offentligheden om, at myndighederne skjuler sandheden.

Den 9. maj arrangerede The Disclosure Project en pressekonference i National Press Club i Washington, hvor Greer bl.a. sagde: „Det er på tide, at vi bliver voksne medlemmer af de kosmiske civilisationer, som findes derude.“

Omkring 20 ufovidner - alle med tidligere tilknytning til militæret, CIA, NASA m.fl. - fortalte om deres oplevelser.

Amerikanske ufologer, som overværede seancen, var ikke imponerede. En udtalte, at „det er tydeligt, at Greer og hans gruppe ikke har undersøgt de påstande, som fremlægges. Og når det afsløres, kommer vi alle til at se ud, som om vi ikke er i stand til at skelne mellem sandt og falsk, og at vi alle tror på disse sager.“

En anden sagde: „Kongressen vil flå Greer og hans vidner levende, hvis der nogen sinde bliver en høring.“

Steven Greer har interviewet og videofilmet 100 ufovidner, hvilket har resulteret i en fire timer lang videooptagelse og et 500 sider tykt dokument. Det kan man læse om på hjemmesiden www.disclosureproject.com.

En af Greers kronvidner hedder Clifford Stone. Han siger, at Jorden i øjeblikket besøges af 57 forskellige racer af ufonauter. Og Steven Greer udtaler, at de ikke-jordiske arbejder på at danne en verdensomspændende regering på Jorden inden for de kommende 15 år.

Blandt de mange ufovidner på hjemmesiden finder man også den tidligere Apollo 14 astronaut Edgar Mitchell, som ellers er særdeles kritisk over for Greers projekt.

„Jeg samarbejdede med Greer for nogle år siden, men den ene gang efter den anden overfortolkede han sine data. Jeg og flere andre fandt det nødvendigt at trække os ud af projektet. Men trods det, at jeg udtrykkeligt har bedt om at blive slettet på hans hjemmeside og ikke mere ønsker at blive sat i forbindelse med projektet, så har han intet foretaget sig“, siger Edgar Mitchell.

Behøver vi at sige mere om The Disclosure Project?

Retur til artiklens begyndelse 
© Skandinavisk UFO Information - SUFOI • Eilekiersvej 14, 4100 Ringsted